+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Висококачествена изработка на уеб сайт важна част за вашия бизнес

Висококачествена изработка на уеб сайт – важна част за вашия бизнес

Имате ли нужда от нов сайт? Създаването на сайт е правилното решение за потребители, които искат да поемат пълен контрол над своя бизнес. Вашият стар уебсайт отговаря ли на нарастващите нужди на потребителите? Искате ли да отговорите на промените, предизвикани от пандемията COVID-19? Или може би просто ще го модернизирате?

Трябва да се задълбочите в процеса, за да разберете напълно кои точки са най-важни и колко работа трябва да свършите. Цялостната изработка на уебсайтове ще Ви помогне да изпълните планирания бюджет и да завършите изграждането на интернет ресурса навреме. Практическите съвети не са нищо повече от най-добрите практики на професионалистите, изложени в кратка форма.

Създаване на уеб сайт: цели

Web Development ServicesПреди да започнете сътрудничество с разработчика, помислете и формулирайте за какво и за кого е предназначен онлайн ресурсът. Това трябва да се направи, преди да започнете да изразявате претенции към външния вид на планирания продукт.

Отговорите ще ви помогнат да разработите стратегически план, който ще направи вашия новосъздаден уебсайт реално и благоприятно въздействие върху вашия бизнес.

В много отношения това е същото като формирането на страници като цяло. Както при всяка разработка на уеб дизайн, някои елементи остават на мястото си. Въпреки това, с такава популярна CMS, има интересни решения за поддръжка и няколко възможности за избор, които да следвате при разработването.

При разработването на сайт се обръща голямо внимание на възможността за редактиране на текст, добавяне на графики, файлове, или видеоклипове. В този случай елементи като онлайн плащания, формуляри, динамичен продуктов конфигуратор не са толкова търсени. Въпреки че в онлайн магазините те са ключови.

Правилното посочване на целта на уебсайта насочва към функциите, които ще бъдат подходящи за постигането на целта.

Продажби. Има много начини да се отговори на нуждите на един типичен онлайн магазин. Това важи и за ресурс, предназначен за изпълнение на услуги или получаване на заявки от потенциални клиенти.

Укрепване на авторитета и доверието. Отнася се за етапа на продажбите. Съдържанието, представено в него, отговаря за поддръжката на марката. Това е важно в B2B, за фирми, които предоставят свои собствени продукти, особено услуги, в областта бизнес-към-бизнес.

Разпространение на информация. Основната цел е да се информират получателите и да се изгради доверие в тези данни, както и в предприемаческата дейност. Както и предоставяне на клиентите на коректна информация за услуги и продукти. Това е от голямо значение за нестопански организации, местни власти, държавни агенции.

Уебсайтовете имат много повече функции и могат да бъдат доста подробни. Тук можете да се съсредоточите върху определени функции. Вашият уебсайт може да съдържа някои или всички от тях.

Визуалната идентификация на марката

В повечето случаи това означава изграждане на „бранд книга“, която описва желаната идентичност в няколко ключови области:

  • Лого на фирмата и как да го използвате.
  • Ключови цветове на марката за използване на уебсайта и други медии като визитни картички или рекламни брошури.
  • Определете шрифтовете, които ще използвате, когато проектирате или пишете материали за вашата търговска компания, като онлайн ресурс, презентации и други документи.
  • Основна информация за марката. Разберете върху какво сериозно се фокусирате: образование или търговия?

Ако не можете да коригирате някои подробности, доверете се на професионализма на Васил Бекяров, който има повече от 15 години опит в изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация.

Тестване

Преди окончателното публикуване, трябва да тествате новия си сайт.

Съответствие със стандартите на Google

След тестовете проверете дали онлайн сайтът отговаря на всички указания на Google. Това влияе върху последващия спад в резултатите на Google.

Самата процедура по смяна на старата страница с нова изисква подготовка, която трябва да включва сравнение на двете версии. Така ще избегнете загуба на трафик и намаляване на продажбите.

След като изпълните горните стъпки, дизайнът на вашия онлайн ресурс ще работи относително гладко. Това означава, че е време да помислите какво ще се случи, когато интернет ресурсът е готов. Тестовете трябва да покажат, че няма грешки. Ако останалата част от страницата отговаря на очакванията, време е да преминете към последната стъпка.

Обучението е полезно за служители, които възнамеряват да използват уеб сайта и да го поддържат актуален или може да разчитате на услугите на BEKYAROV.NET.

Поддръжката на уеб сайта е важен ресурс, който ще позволи безпроблемна работа на Вашия бизнес. Васил Бекяров е на разположение, за да осигури основна поддръжка, надстройки или при спешни нужди (като прекъсване на сървъра).

Резюме

Изграждането на уебсайт има много предимства, от по-ниска цена до добра сигурност. Това обаче е процес стъпка по стъпка. Благодарение на съветите на квалифициран професионалист много от рисковете могат да бъдат избегнати. Не забравяйте, че получените знания винаги ще Ви бъдат полезни в бъдеще.

За да поръчате тази и други услуги, свържете се с Васил Бекяров на GSM: +359 883 39 55 69 или пишете на office@bekyarov.net. Извършва всичко на професионално ниво! Можете да сте сигурни в качеството на изработка на сайтове.

Други публикации