+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Защо да се доверите на фирма за изработката на уеб сайта ви?

Защо да се доверите на фирма за изработката на уеб сайта ви?

Един лошо изграден сайт може да повлияе много на вашия бранд и дори може да откаже потенциални клиенти. Сайтът е вашият начин на работа, нещото, което вие представяте на хората и по този начин им показвате кои сте. Казано по-прост начин сайтът е вашата визитка. В този ред на мисли вие ще искате сайтът ви да бъде изграден по-най добрия начин, за да можете да се представите блестящо пред клиентите си.  Това може би е първата и главна причина, поради която да наемете фирма за изработката му. Ето и останалите причини:

Фирмата ще ви предложи най-доброто.

Едно от задълженията на фирмата е да направи сайта ви лесен и удобен за употреба, да бъде оптимизиран.  Уеб дизайнерите и разработващите сайта ще ви изслушат и ще се съобразят с вашите нужди и дори биха ви предложили доста по-добри решения от тези, които вие си мислите, че може да вземете.

Визията

Това е нещо, на което ще се обърне сериозно внимание от страна на фирмата. Всеки един детайл като цвят, шрифт на текста, снимки, видеоклипове ще бъде изпипано. Както казахме вече визията е това, което хората виждат и от нея си правят и първото впечатление за работата ви. Можете да бъдете сигурни, че фирмата разбира това и ще се отнесе много сериозно към изработката на сайта и неговата визия.

В крак с модата

Фирмата за изработка на сайтове е наясно с най-новите тенденции и модерни технологии при изработката на сайтове.  Поради тази причина вие можете да бъдете сигурни, че вашият сайт ще бъде добре изработен, оптимизиран по най-новите стандарти.

Други услуги

Освен главното предназначение на фирмата, тя може да ви предложи и други услуги. Едно от тях е оптимизация на кода, което означава крачка към по-висока предна позиция и повече трафик за отрицателно време. Също така, фирмата може да ви предложи и изгодни хостинг планове, ако сте ограничен бюджет.

Как да изберем подходящата фирма?

Сигурно вече сте сигурни, че изработката на професионалния ви сайт трябва да се поеме от фирма. Но сега възниква и въпросът как да изберем правилната така, за да не бъдем измамени или пък да се сдобием с нещо, което е недовършено или пълно с най-различни недостатъци. В следващите стъпки ще разберете именно начина, по който да изберете своята фирма.

– Разглеждане на портфолио

Това може би е най-бързия начин, за да видите дали една фирма работа качествено и бързо или си оставя ръцете. Също така, можете да проверите и дали сайтовете са достъпни за мобилни телефони, което е много важно в днешно време.

– Цена

Следващото нещо, което трябва да видите е цената. Има фирми, които предлагат ниски цени и такива, които искат цяло състояние. Ниската или високата цена не винаги е гаранция за качество.  Можете да попаднете на фирма, която да залъгва своите клиенти с промоции, но след това да се окаже, че всеки един детайл на сайта се доплаща и това обикновено е скъпо, тъй като без основни неща сайта не може да функционира.

– Проверете с каква квалификация са работниците във фирмата

Можете да попитате дали програмистите на фирмата правят оптимизация, занимават ли се с графичен дизайн. Така ще се убедите дали тези хора наистина си разбират от работата или са поредните измамници.

Това са основните неща, които можем да ви дадем като съвети за избор на фирма. Надяваме се да са ви били полезни и да сте се убедили колко е важно професионалисти да се заемат с вашия фирмен сайт. В допълнение се надяваме и да сте разбрали как да проверите дадена фирма дали е коректна или не или пък дали си върши добре работата. Ако имате познати или колеги, които са се възползвали от подобна услуги, то попитайте ги дали са останали доволни и дали могат да ви препоръчат някой, занимаващ се с тази работа.

Не се хвърляйте на първия срещнат, дори и да е препоръчан от приятел. Потърсете няколко варианта, прочетете няколко ревюта и тогава преценете кое ще е най-добре. След като сте открили точния човек, помогнете му да свърши работата си професионално като му кажете точно какво искате и как го искате. Огромен проблем на професионалистите е, че клиентите им не могат да обяснят какво искат и по този начин стават недоразумения и работата се удължава. А всичко може да бъде много по-лесно и по-бързо.

Ако вие трудно да кажете какво точно искате, то можете да направите списък или схема. По този начин и на вас ще ви е по-лесно да следите работата на специалиста, но и на него ще му бъде в улеснение до къде е стигнал и какво още ви остава като работа.

Професионалисти и клиенти могат да работят в синхрон, когато и двете страни знаят какво искат и могат да направят, за да се свърши добре работата.

Други публикации