+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Защо имате нужда от уеб сайт?

Защо имате нужда от уеб сайт?

Защо имате нужда от уеб сайт? Преди да си отговорите на този въпрос, първо искам да Ви попитам следния: „Защо бихте искали да отворите нов магазин или офис в една много благоприятна и изгодна ситуация?”  Аз знам отговора на този въпрос и той е много  прост… Защото искате да разширите бизнеса си. Уеб сайтът може да направи много  за вас и вашия бизнес както на регионално, така и на международно ниво, на една много изгодна цена.

Ето и малко информация, която ще в ви помогне да разберете защо вие и вашият бизнес имате нужда от уеб сайт.

 Като търговец или собственик на магазин имате нужда от уеб сайт поради следните причини:

–          Един уеб сайт (по специално онлайн магазин) може да ви помогне да разработите нов пазар, където да продавате продуктите си.

–          Онлайн магазинът ви позволява да продавате продуктите си, без да се налага да плащате за разходи като наем или заплати на работниците.

–          Уеб сайтът ще ви помогне да се насочите към по-целевия пазар, като също така ще ви помогне да получите и информация за това което клиентите предпочитат (онлайн магазините разполагат с много статистика за покупки, преглеждания и други)

–          Уеб сайтът позволява на потенциалните клиенти много по-бързо и лесно да се запознаят с вас и предлаганите от вас услуги и стоки.

–          Най-важната причина, поради която ви е необходим уеб сайт или онлайн магазин е, че конкурентите ви вече имат такива.

„Уеб сайтът на практика е необходимост за привличането на нови клиенти и за навлизане на новия динамичен онлайн пазар. Много собственици на малки или средни бизнес начинания все още не са разбрали това и конкурентите им вече са много крачки пред тях…“

Като собственик на компания, фирма или организация, имате нужда от уеб сайт поради следните причини:

–          Може да използвате уеб сайт като цялостна платформа за представяне на вас, вашата фирма, компания  или организация, както и за представяне на услугите и продуктите, които предлагате.

–          Уеб сайтът може да бъде един прекрасен начин за затвърдяване на вашата марка. Това е особено полезно за по-малките и неизвестни фирми и организации. Всъщност чрез един хубав уеб сайт може да спестите много пари за изработка на брошури, визитки и продуктови каталози.

–          Какво правите, когато имате нужда от нещо? Не ползвате ли Google, без значение какъв ден е и колко е часа? Вашият сайт ще направи същото и за клиентите ви.

–          Ясно представяне на стоката и услугата и по-добра комуникация с клиента. Няма друга медия която да предоставя толкова голяма гъвкавост при предлагане на дадена стока или услуга от интернет. Може да използвате голям набор от техники, за да запознаете потребителите с качествата и предимствата на предлаганата от вас стока или услуга. Може да използвате видео демонстрации, изображения, виртуална разходка, текст в който са подчертани по-важните спецификации на дадена стока и т.н.  Всичко от което се нуждаете е правилен ментор в онлайн маркетинга и сео оптимизацията.

–          Уеб сайтът ви предоставя пряка връзка с клиентите. Чрез уеб сайта може да подобрите комуникацията със своите клиенти, като предоставите различни начини за обратна връзка. По този начин ще подобрите отношенията и доверието с крайните си клиенти.

–          Отзиви за вас и вашия бизнес. В реалния свят, един доволен клиент ще сподели за качеството на вашите стоки сред познати, приятели и семейството, но в интернет пространството даден отзив се публикува в форуми и социални мрежи като Facebook, Twitter и други, където те стават видими за хиляди други потенциални клиенти.

–          Използването на безплатни имейл адреси като „вашатафирма@абв.бг“  изглежда много непрофесионално.  За да разработите правилно бизнес доверието на клиентите си имате нужда от собствен имейл адрес който ще е с домейна на вашия сайт, например: „продажби@цветя.бг“.

–          Ако сте човек с много идеи, то вие имате нужда от уеб сайт(или блог), за да разпространите идеите си пред света.

–          Ако сте собственик на малко квартално магазинче, това няма никакво значение в интернет, защото един добре изграден онлайн магазин може да ви направи пряк конкурент на някои вече доказани големи марки. В интернет никой не знае колко в действителност е голям магазинът ви.

Все още не сте сигурен, защо имате нужда от уеб сайт?

–          Обикновено офлайн бизнеса не може да предлага услугите ви денонощно. Но ако имате уеб сайт, всички ваши услуги и продукти могат да бъдат достъпни за вашите клиенти  7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието.

–          Ако не разполагате с уеб сайт, то вие губите множество потенциални клиенти

–          Хората очакват от всяка по-сериозна фирма или магазин да има собствен уеб сайт

Сигурен съм, че вие и вашия бизнес имате нужда от уеб сайт! Само за няколко дни мога да направя уеб сайт, който напълно ще задоволи вас и вашите клиенти!

[latest_works header=“Последни проекти“ description=“Виж последните уеб сайтове, които съм правил“ limit=“20″]

Други публикации