Защо имате нужда от уеб сайт?

Защо имате нужда от уеб сайт? Преди да си отговорите на този въпрос, първо искам да Ви попитам следния: „Защо бихте искали да отворите нов магазин или офис в една много благоприятна и изгодна ситуация?”  Аз знам отговора на този въпрос и той е много  прост… Защото искате да разширите бизнеса си. Уеб сайтът може да направи много  за вас и вашия бизнес както на регионално, така и на международно ниво, на една много изгодна цена.

Ето и малко информация, която ще в ви помогне да разберете защо вие и вашият бизнес имате нужда от уеб сайт.

 Като търговец или собственик на магазин имате нужда от уеб сайт поради следните причини:

–          Един уеб сайт (по специално онлайн магазин) може да ви помогне да разработите нов пазар, където да продавате продуктите си.

–          Онлайн магазинът ви позволява да продавате продуктите си, без да се налага да плащате за разходи като наем или заплати на работниците.

–          Уеб сайтът ще ви помогне да се насочите към по-целевия пазар, като също така ще ви помогне да получите и информация за това което клиентите предпочитат (онлайн магазините разполагат с много статистика за покупки, преглеждания и други)

–          Уеб сайтът позволява на потенциалните клиенти много по-бързо и лесно да се запознаят с вас и предлаганите от вас услуги и стоки.

–          Най-важната причина, поради която ви е необходим уеб сайт или онлайн магазин е, че конкурентите ви вече имат такива.

“Уеб сайтът на практика е необходимост за привличането на нови клиенти и за навлизане на новия динамичен онлайн пазар. Много собственици на малки или средни бизнес начинания все още не са разбрали това и конкурентите им вече са много крачки пред тях…”

Като собственик на компания, фирма или организация, имате нужда от уеб сайт поради следните причини:

–          Може да използвате уеб сайт като цялостна платформа за представяне на вас, вашата фирма, компания  или организация, както и за представяне на услугите и продуктите, които предлагате.

–          Уеб сайтът може да бъде един прекрасен начин за затвърдяване на вашата марка. Това е особено полезно за по-малките и неизвестни фирми и организации. Всъщност чрез един хубав уеб сайт може да спестите много пари за изработка на брошури, визитки и продуктови каталози.

–          Какво правите, когато имате нужда от нещо? Не ползвате ли Google, без значение какъв ден е и колко е часа? Вашият сайт ще направи същото и за клиентите ви.

–          Ясно представяне на стоката и услугата и по-добра комуникация с клиента. Няма друга медия която да предоставя толкова голяма гъвкавост при предлагане на дадена стока или услуга от интернет. Може да използвате голям набор от техники, за да запознаете потребителите с качествата и предимствата на предлаганата от вас стока или услуга. Може да използвате видео демонстрации, изображения, виртуална разходка, текст в който са подчертани по-важните спецификации на дадена стока и т.н.  Всичко от което се нуждаете е правилен ментор в онлайн маркетинга и сео оптимизацията.

–          Уеб сайтът ви предоставя пряка връзка с клиентите. Чрез уеб сайта може да подобрите комуникацията със своите клиенти, като предоставите различни начини за обратна връзка. По този начин ще подобрите отношенията и доверието с крайните си клиенти.

–          Отзиви за вас и вашия бизнес. В реалния свят, един доволен клиент ще сподели за качеството на вашите стоки сред познати, приятели и семейството, но в интернет пространството даден отзив се публикува в форуми и социални мрежи като Facebook, Twitter и други, където те стават видими за хиляди други потенциални клиенти.

–          Използването на безплатни имейл адреси като „вашатафирма@абв.бг“  изглежда много непрофесионално.  За да разработите правилно бизнес доверието на клиентите си имате нужда от собствен имейл адрес който ще е с домейна на вашия сайт, например: „продажби@цветя.бг“.

–          Ако сте човек с много идеи, то вие имате нужда от уеб сайт(или блог), за да разпространите идеите си пред света.

–          Ако сте собственик на малко квартално магазинче, това няма никакво значение в интернет, защото един добре изграден онлайн магазин може да ви направи пряк конкурент на някои вече доказани големи марки. В интернет никой не знае колко в действителност е голям магазинът ви.

Все още не сте сигурен, защо имате нужда от уеб сайт?

–          Обикновено офлайн бизнеса не може да предлага услугите ви денонощно. Но ако имате уеб сайт, всички ваши услуги и продукти могат да бъдат достъпни за вашите клиенти  7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието.

–          Ако не разполагате с уеб сайт, то вие губите множество потенциални клиенти

–          Хората очакват от всяка по-сериозна фирма или магазин да има собствен уеб сайт

Сигурен съм, че вие и вашия бизнес имате нужда от уеб сайт! Само за няколко дни мога да направя уеб сайт, който напълно ще задоволи вас и вашите клиенти!

[latest_works header=”Последни проекти” description=”Виж последните уеб сайтове, които съм правил” limit=”20″]

За мен и блога

BEKYAROV.NET има повече от 10 години професионален опит в изработката на уеб сайтове и оптимизация за търсачки.

Запитване за оферта

Направете запитване за изработка на уеб сайта, аз ще се свържа с вас, само в рамките на 2 часа!

Още публикации от блога

Виж всички