+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

УЕБ САЙТ ОТ

BEKYAROV.NET

arrow-right

Онлайн магазини

Изработка на електронен магазин или уеб каталог с всички функционалности и неограничени методи за разплащане!

arrow-right

Лесно администриране

Интуитивна и лесна за ползване система за управление на съдържанието, която ви дава неограничени възможности за работа с вашия уеб сайт.

arrow-right

Скорост на зареждане

Всички уеб сайтове, които разработвам са максимално оптимизирани, за да са по-бързи и да зареждат само за няколко секунди.

arrow-right

Мобилен дизайн

Responsive дизайн, който запазва идентичността на вашия уеб сайт и позволява използването му от мобилни телефони и таблети.

arrow-right

Модерни технологии

Всички уеб сайтове, които изработвам са базирани на най-модерните уеб технологии.

arrow-right

Невероятни цени

Изгоден и функционален уеб сайт, придружен с базова SEO оптимизация и възможност за поддръжка на супер цени!

0 +

доволни клиенти

за 15 години

0 +

рекламни кампании

в различни мрежи

0 +

завършени проекта

в най-кратки срокове

BEKYAROV.NET предлага затворен кръг от услуги за изработка на уеб сайтове, seo оптимизация, уеб дизайн и програмиране. Също така предлагам и facebook и google adwords реклами, които ще спомогнат за популяризиране на вашия бизнес и увеличаване на вашите продажби.

Решили сте да си направите уеб сайт. Какво следва? Едно от важните неща при изработка на уеб сайт, за което е необходимо да помислите още преди да заемете със същинската работа, е изборът на заглавие. То трябва да е стегнато, интригуващо и максимално точно да отразява тематиката, защото е от факторите, влияещи върху посещаемостта по-нататък. Следващата съществена стъпка при изработка на уеб сайт е да прецените подредбата на страниците и подстраниците. Те трябва да са логически и да бъдат ясно обозначени и лесни за откриване от бъдещите посетители. Ако нямаме добра подредба на страниците и подстраниците, сайтът би бил неподреден и отегчителен. Един от най-важните моменти е създаването на съдържанието, което естествено няма да стане за ден или два. Добре е като за начало кратко и ясно да опишете предмета на дейност или продуктите, които рекламирате или продавате. Препоръчително е да направите сравнително кратък текст, но не по-малко от 300-400 думи. Той трябва да е ясен, точен и стегнат, да е максимално информативен и интересен за читателя, за да не излезе бързо от новосъздадения ви сайт. В случай, че се затруднявате да подберете само най-важното, добър подход е да разделите текста на няколко подтеми. Така читателите ще подберат само това, което ги интересува, и няма да бъдат отегчени от дълга, ненужна за тях информация. Друг много съществен момент при изработка на уеб сайт са рекламите, ако ще има такива. Нужно е да са с високо качество и да привличат читателя. Най-добре е да ги направите в дигитален формат. Има различни начене и за оформяне на текстови реклами. След като се справите с всичко, изброено до тук, идва другият важен момент при изработката на уеб сайт, а именно да намерите подходящ домейн и хостинг. Съществуват два варианта в този случай – безплатни или платени. Ако решите да ползвате безплатния вариант трябва да знаете, че сайтовете, предлагащи такъв, правят това само и единствено с цел да ви привлекат като клиенти или за да си слагат реклами на сайта ви, иначе казано не очаквайте много от тях. Ако имате за цел да изработите наистина хубав, посещаван и съответно печеливш уеб сайт, е най-добре да се използват платени хостинг и домейн. За това обаче трябва да притежавате добри познания в HTML програмирането, както и за SEO оптимизацията за търсачките. В случай, че нямате тези умения, най-добре е да прибегнете до услугите на професионалисти. Така изработката на уеб сайт ще стане по-качествено, лесно, а и по-бързо.

Най-добрият съвет за начало е: “Правете това, което ви интересува живо и ви е наистина приятно”. Изберете тема, с която сте “на ти” и се фокусирайте върху нея. Вашият сайт ще бъде продуктът на цялата грижа и време, които вие ще вложите в него. Когато си мислите за мощното оръжие на интернет, кое е първото нещо, което ви идва наум? Правенето на пари? Музиката? Новините? Социализацията? Създаването и посещението на блогове? Това са все много добри отправни точки за стартиране. Вие можете да се заемете с изработка на уеб сайт, който да е например за предлагани от вас стоки илиуслуги, вашето семейство, живот, приятели, хоби и свободно време. Първата стъпка е създаването на план. Колкото по-подробен е той, толкова по-добре. Така преди пристъпването към същинската изработка на уеб сайт, ще имате ясно изградена идея какво точно да направите, за да осъществите целите си. Следващата стъпка е реализацията. Когато имате интересно хрумване и план за това как то да се случи, следващото нещо, което трябва да направите, е да започнете да го реализирате. Ето няколко важни неща, които непременно трябва да вземете предвид при този етап: Сайтовете суникално, пълно и интересно съдържание се нуждаят от минимални инвестиции. Но те също така изискват повече компетенции. Най-популярният начин да направите пари с изработка на уеб сайт от този тип е чрез поставяне на рекламни линкове, например на Google Adsense. А привличането на посетители ще стане основно благодарение на интересната, качествена и често обновявана информация в него. Използвайте ключови думи, съобразени с тематиката на съдържанието, с които хората да ви откриват в интернет търсачките. Не подценявайте и силата на социалните мрежи, където можете поставяте връзки към сайта. За т. нар. eCommerce sites, които продават различни продукти, ще трябва да отделите повече време за проучване и работа. При тях е необходимо да мислите не само за това как ще изградите сайта, а и за стоките, доставките, продажбите, таксите и всичко останало, с което един предприемач трябва да се справи. Ако пък желаете да рекламирате в интернет фирмата си, предлагаща дадени продукти или услуги, ще трябва да се заемете с друг вид изработка на уеб сайт. Тук е важно да представите добре компанията си, както и да подберете възможно най-полезната, опростената и качествена информация за нещата, които продавате. Независимо какъв вид сайт ще изберете да направите, едно е сигурно – ако го поверите в ръцете на специалисти, ще си спестите много време, усилия, а и така той наистина ще постигне максимално добра и запомняща се реализация на вашата идея. А това със сигурност ще ви донесе много повече приходи, популярност, авторитет и място сред първите.

Преди да се заемете с детайлната изработка на уеб сайт, чуйте мнението на вашите първи читатели или клиенти и научете какво точно очакват те от него. Приемайте конструктивните коментари сериозно. Останалите членове, фенове и приятели може да имат още по-лесни за изпълнение, но затова пък достатъчно добри идеи, които ще ви послужат като ориентир. Помислете за вашия потенциален пазар или “публика”: какви са техните нужди, техните тревоги и трудности, тяхното реално отношение към тематиката. Доколкото е възможно, търсете начини да направите техния начин на живот по-лесен и по-осведомен, тъй като информацията днес е много важен ресурс за реална промяна във всеки един аспект. За наистина качествена изработка на уеб сайт, открийте други популярни и утвърдили се сайтове и ги използвайте като отправни модели. Кое ги отличава? Кое е интересното в техния външен вид, съдържание и начин на подредба на информацията? Обърнете внимание дори и на по-малко забележимите детайли от дизайна на тези сайтове, за да подобрите вашия собствен и да достигнете наистина вашите по-високи цели на развитие. Помнете, хората обикновено бързат. На практика, вие имате около 3 до 7 секунди да привлечете вниманието на вашите посетители, затова бъдете достатъчно внимателни и находчиви при направата на началната страница на вашия уеб сайт. Ако продавате продукт, който потребителите ще открият при търсене на определени ключови думи, уверете се, че той е първото нещо, което те ще видят, когато посетят вашата интернет страница. Колкото повече направите за това да имате максимален брой кликове от вашите посетители, толкова повече наистина доволни и съответно още по-заинтересовани хора ще влизат в сайта ви в най-близко бъдеще. При изработка на уеб сайт започнете с прости неща, практикувайте ги и след това намерете нужните пътища да се развивате. Дори това, което предлагате да не е много вълнуващо, първото ви посветено време на доброто му представяне ще бъде многократно възвърнато в най-скоро време. В никакъв случай не насилвайте този процес. Изберете смело дългосрочната перспектива, за да развиете наистина потенциала на сайта без излишни рискове. Все пак е най-добре да наемете професионалисти, които да изработят за вас специален комплициран сайт, но помнете, че програмистите не са непременно графични дизайнери. Най-хващащите окото сайтове могат много често да бъдат изработени от някой, който е определено на “ти” с графичния дизайн. Най-добрият съвет, специално за професионална изработка на уеб сайт, е да използвате правилния опитен екип за тази специфична работа: дизайнерите създават вида на сайта; програмистите правят цялото структура по-нататък, по такъв начин, че тя да работи за вас.