+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Как да правим качествен линк билдинг?

Как да правим качествен линк билдинг?

Най-популярното нещо, което правят собствениците на нови уеб сайтове, както и се досещате, е линкбилдинга. В последно време се появиха много спекулации в българското интернет пространство, а именно:

  • – От линк билдинга няма смисъл ( Това може и да е така ако не се извършва правилно )
  • -Линк билдинга е равно на SEO ( Линкбилдинга е само част от SEO оптимизацията )
  • – Линк билдинга е да изсипем 500 линка към сайта ни за един ден

Част от коментара по точките направих в самите тях. Време е да разгърна по-подробно истината за тези спекулации.

  • От линк билдинга има смисъл. Истината е, че хората не знаят как да го правят и си мислят, че това е работа за ден или два и се състои само в буквално блъскане на линкове по директории. При този метод на действие и при по-солидно количество връзки, си запазвате специално място в Google sandbox, а иначе казано: бан листата на търсачката. Въпреки всички опити на Google да унищожи възможността на SEO на сайтовете ни, то и в това число линк билдинга са напълно живи !
  • Тук смятам, че съм обяснил всичко. SEO е много общо понятие – в него може да се включат неща от социални мрежи до имена на снимките в сайта Ви…
  • Това е нещото, което не трябва да правим. Линк билдинга е процес, който се извършва ежедневно в продължение на много време и може да донесе много ползи с времето, стига да се прави професионално. Ако има едно нещо, което трябва да запомните от тази статия, то това е, че линкбилдинг не означава да платим на някого 50 лева, за да добави за един ден сайта Ви в 500 директории – това е не само безсмислено, а и може да си навлечете наказание.

 

Надявам се статията да Ви е била ползотворна! Приятен линк билдинг!

Други публикации
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.