+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Предимства от наличието на уебсайт

Предимства от наличието на уебсайт

изработка на уебсайт

Днес наличието на фирмен уебсайт е също толкова важно, колкото наличието на магазин, офис или телефонен номер. Проучванията са установили, че 6/10 клиенти очакват марките да имат съдържание онлайн за техния бизнес. Защо да чакате вашите клиенти да ви търсят? Ако притежавате или управлявате бизнес в България – ето 5 предимства за наличието на уебсайт, които ще ви накарат да направите заявка за изработка на уебсайт.

Онлайн присъствие 24/7

Наличието на уебсайт означава, че клиентите винаги могат да ви намерят – по всяко време и навсякъде. Дори извън работното време вашият уебсайт продължава да намира и осигурява нови клиенти. Той предлага на потребителя удобство, тъй като те могат да получат достъп до информацията, от която се нуждаят, в комфорта на собствения си дом, без допълнителен натиск да купуват. Освен това, тъй като в днешно време повечето компании имат свой собствен уебсайт, има шанс да загубите клиенти от конкурентите си, като нямате уебсайт.

Ако желаете изработка на уебсайт, моля свържете се с мен – Bekyarov.

Обмен на информация

Най-просто, уебсайтът предоставя бърз и лесен начин за обмен на информация между купувачи и продавачи. Можете да посочите работното си време, информация за контакт, да покажете изображения на вашето местоположение или продукти и да използвате формуляри за контакт, за да улесните запитвания от потенциални клиенти или обратна връзка от съществуващи такива. Можете дори да качвате промоционални видеоклипове, за да ангажирате наистина клиентите си и да продадете бизнеса си по ефективен и икономически ефективен начин. Това също е добър начин за популяризиране на вашите социални медийни канали и изграждане на общност с вашите клиенти

Достоверност

В съвременния свят се очаква всяка реномирана компания да има някакъв вид онлайн присъствие. Потенциалните клиенти вероятно биха имали недоверие към всеки бизнес, който няма телефонен номер или физически адрес и същото може да се каже за липса на уебсайт и имейл адрес. Това са полезни инструменти за споделяне на важна информация за вашия бизнес с клиентите и за отговори на всички какво и защо могат да имат. Нещо повече, наличието на качествен, лесен за използване уебсайт кара клиентите да се чувстват комфортно, използвайки вашите услуги, тъй като те предполагат, че могат да очакват един и същ положителен опит във всички области на вашия бизнес.

Намалява разходите

Освен че просто показвате информация, можете също да използвате уебсайта си, за да продавате стоки и услуги директно на потребителите. Може да се използва и вътрешно във вашия бизнес; имате ли някакви новини, които искате да споделите с колеги, или имате важна информация, която може да бъде достъпна от ръководството? Наличието на вътрешен уебсайт може да ви спести много време, тъй като всичко, от което се нуждаете, е на едно място и може да бъде достъпно по всяко време.

Разширяване на пазара

Тъй като вашият сайт е достъпен за всеки по целия свят, възможността за пробив през географските бариери никога не е била по-лесна. Всеки, от която и да е държава, ще може да намери вашата компания и като такъв вече е потенциален клиент.

Други публикации