+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

SEO добавки за WordPress

SEO добавки за WordPress

Тази статия е посветена на SEO добавките за Уърдпрес, една от най-известните готови системи за изработка на уеб сайтове. Ще обясним тяхната функция, полза и употреба + класация. Да започваме!

Едни от най-инсталираните плъгини ( добавки ) за WP са именно тези за СЕО оптимизация. Това са разширенията, които почти всеки слага на сайта си. Те, както се досещате, служат за оптимизиране на сайта Ви в търсачки. Това са плъгини, които не Ви дават предимство – те помагат да се изравните с останалите, защото са безплатни и публично достъпни и както вече казахме – всеки ги има.
Преди да започна с класацията и инструкциите за употреба, ще повторя това, което казах току що: Не сте направили гениална оптимизация за търсачки с такъв плъгин. Това Ви помага да не изоставате и евентуално да подобри Вашите печалби значително, но това само ако го използвате правилно.
Как да употребявам такъв тип добавка?
Употребата и е проста и лесна. Основното нещо, което трябва да правите с нея е да попълвате заглавие, описание и ключови думи за търсачките за всеки компонент от сайта Ви – снимки, страници и публикации. Това нещо може да Ви се струва досадно, но трябва да се направи, защото това е шанса ни да сме пред другите – всеки има СЕО плъгин, но не всеки може да го управлява добре. Това е шанса Ви да подобрите резултатите си – по-добри познания и по-различен подход от другите.

Кои са тези добавки?
Добавките са много и разнообразни. Не можем да Ви кажем коя точно да ползвате, но можем да ги споменем. Най-известния СЕО плъгин е Yoast SEO. Той е безлатен, но си има и платена версия. Има над 1 милион активни инсталации. Други популярни плъгини са All in one SЕO и SEO Ultimate. Има много такива добавки – по дума SEO в директорията за разширения има 36 страници резултати. Препоръчваме Ви да четете внимателно информацията и отзивите за добвката, защото не всички плъгини са добри.
Пожелавам Ви приятно оптимизиране!

Други публикации
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.