+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

SEO oптимизацията е най-важният процес за популяризиране на вашия уеб сайт. Органичните резултати от Google са безплатни и високо таргетирани, именно от такива посетители има нужда вашият уеб сайт!

arrow-right

SEO Анализ

Детайлен SEO Aнализ на вашия уеб сайт. Анализ на структура, код, мета тагове и всичко нужно за достигане на първа страница.

arrow-right

SEO стратегия

Изграждане на SEO стратегия за развитие на вашия уеб сайт. Всичко за достигане на първо място и неговото поддържане.

arrow-right

Link Building

Изграждане на качествени връзки от авторитетни сайтове, за сигурен и 100% ефективен линк билдинг и повишаване на вашите позиции в Google.

arrow-right

Създаване на блог

Безплатно създаване на блог към всеки сайт. Блогът е най-лесният и ефективен начин за добавяне на свежо съдържание във вашия уеб сайт.

arrow-right

Google friendly url's

100% Google friendly url адреси, включени безплатно в On-Page оптимизацията на вашия уеб сайт.

arrow-right

SEO поддръжка

Изгодна SEO поддръжка, след постигане на желаните резултати. Запазване на вече постигнатите резултати в търсещите машини.

0 +

доволни клиенти

за 15 години

0 +

рекламни кампании

в различни мрежи

0 +

завършени проекта

в най-кратки срокове

SEO оптимизацията представлява процес систематизирани действия за подобряване откриваемостта на вашия уеб сайт в известните търсещи машини, като Google, Yahoo и други. Чрез нея сайтът Ви ще се класира на по-високи позиции за желаните от вас ключови думи и изрази.

Оптимизацията за търсещите машини е един от най-важните процеси, при изграждането на един качествен уеб сайт. Благодарение на нея сайтът Ви става видим за огромен брой потребители. С добре извършената сео оптимизация сайтът Ви се класира на на по-високи позиции в търсачките, като по този начин се увеличава трафикът и интересът към него. Това следователно води до по-успешен бизнес в интернет и повече продажби.

SEO е всъщност вече широко познатата абревитура на съкращението на “оптимизация на сайтове за интернет търсачки”. Изборът да наемете професионалисти, занимаващи се със SEO, е голяма стъпка напред, тъй като това може значително да засили трафика към вашия сайт и да ви спести много време. Но освен това вие също трябва да сте готови да работите в името на неговата по-добра репутация и качество. Уверете се, че сте направили нужното проучване на потенциалните варианти за това как правилната SEO оптимизация е в състояние да реализира на практика оптималното за вашата интернет-страница. Повечето SEO и други агенции и консултанти предлагат практични услуги за уеб сайт-притежатели, включващи: • Преглед на съдържанието на вашия уеб сайт и неговата структура; • Технически съвети за развитието на вашия сайт: например хостинг, грешни страници, използване на JavaScript; • Развитие по отношение на съдържанието; • Надежден мениджмънт на онлайн бизнес развитието на вашите идеи; • Подобряване търсенето на ключовите думи от вашите потенциални посетители и клиенти; • SEO-курс на обучение; • Експертиза на специфичните пазари и места за развитие. Имайте предвид, че най-интелигентната търсачка Google проверява за резултати всяка страница, съдържаща органични такива, както и често платено рекламиране (познато като скритото „Sponsored Links“). Google няма да ви вземе и стотинка, за да включи или класифицира сайтове в техните резултати за търсене и не струва дори цент (it’s free) да се открият в тяхното органично проучване точно определени думи. Абсолютно безплатни са ресурсите за търсене като: Webmaster Tools, официалният Webmaster Central blog, и различните дискусионни форуми в мрежата, които могат да ви дадат отлично свършена работа по информиране за това как да оптимизирате максимално вашия сайт. Преди да започнете работа по SEO оптимизация, със сигурност е страхотна идея да придобиете достатъчно знания в тази сфера и да получите задълбочена представа за това как ангажираното търсене работи. Ние горещо препоръчваме да започнете от тук: • Google Webmaster Guidelines • Google 101: Как Google изследва, индексира и запазва уеб-пространството. Ако вече мислите да се доверите на специалисти по SEO оптимизация, имайте предвид, че това е по-сигурното и по-лесното решение. Най-доброто време да наемете професионалисти е тогава, когато вече сте приключили с проучването на съответните сайтове или пък планирате да стартирате нов уеб сайт. По този начин, вие и вашият SEO-екип ще може да се уверите, че уеб сайтът ви е добре направен да търси и ангажира приятелски потребители още от самото начало.

Казано накратко, SEO представлява вид оптимизация и специфична настройка на сайтове, чрез които се постига тяхното много по-предно позициониране в интернет търсачки като Google при използване на определени ключови думи. Чрез този иновативен метод се печели така нар. “трафик” (брой посетители), който осигурява съответните печалби от публикуването на линкове с рекламна цел или от предлагани продукти или услуги. Чрез SEO оптимизация се привличат в пъти повече потенциални клиенти, продават се значително по-голям брой продукти, подбират се най-подходящите ключови думи, за да се заемат първите позиции в търсачката точно от вашия сайт или блог. Всичко това се случва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, дори докато спите. Доказано е, че 90% от добре печелещите сайтове са задължително оптимизирани от специалисти в SEO. Само такаGoogle ще ви осигури неограничен трафик. Например сайтове, които са с 13 млн. посетители, си осигуряват среден приход от 1 млн. долара годишно на Запад и в Америка. Там от 100 000 посетители се печелят около 100 000 долара. При SEO оптимизация е важно да се постигне следната цел – вашият сайт да е различен, уникален и наистина качествен, защото всеки потенциален ваш клиент иска точно това. Съдържанието трябва да е ново, интригуващо и приятно за четене, затова е препоръчително сайтът ви да се обновява, ако не всекидневно, то поне на няколко дни или веднъж в седмицата. Важни са също така вашият дизайн, качеството и оригиналността на текста (има ежедневно “информационен” глад и всеки иска да прочете нещо хубаво). Текстовете трябва да бъдат смислени, добре оформени и актуални, както и грижливо подредени според темата си, така че да привличат посетителите, а не да ги отегчават или направо отблъскват. Същото се отнася и за рекламните линкове, ако имате намерение да поставяте такива във вашия сайт. Така ще бъде и далеч по-възможно да ви забележат утвърдили се други сайтове на авторитетни хора в бранша, които да дадат отлична оценка за новата визия на вашия сайт и по този начин да ви “изстрелят” максимално високо към първите позиции. Чрез качествена SEO оптимизациявашият сайт бързо ще попадне в челните позиции на интернет търсачките. Това е едно голямо и много модерно предизвикателство, което дава уникална възможност да се започне всеки интернет-бизнес без сериозни инвестиции, направо от уюта и комфорта на собствения дом. Не чакайте посетителите на сайта ви да появят изведнъж, защото това е почти невъзможно, а още сега се заемете със SEO и се допитайте до специалистите в тази област.