+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Изработка на уеб сайт за всички видове бизнес

Изработка на уеб сайт за всички видове бизнес

Всеки бизнес, независимо от дейността си, трябва да има уебсайт, който да предостави актуална информация за стоките и услугите.

BEKYAROV.NET предлага изработка и поддръжка на уебсайтове, SEO промоция, популяризиране в социалните мрежи – всичко това ще ви помогне да развиете бизнеса си и да достигнете ново и по-високо ниво. Съвсем ясно е, че различните сфери на дейност изискват различна функционалност на сайта, но общите изисквания са: висококачествен дизайн, опростен и удобен интерфейс, ясна функционалност.

Уебсайтове за производители

Обикновено уебсайтовете на производителите включват информация за произвежданите продукти, производствения процес и използваната техника и технология. Сайтът може да съдържа галерия със снимки на готови продукти и производствени мощности. Това ще даде представа как се извършва производството. Такъв сайт задължително трябва да включва информация за контакт: адрес, телефонен номер, имейл адрес.

Сайтове за продажба на стоки

В Интернет има огромен брой продавачи, така че те трябва да си създадат онлайн магазин. Такива сайтове включват описания на предлаганите продукти и цени, реални изображения на стоки, модули за плащане и доставка. Добрият онлайн магазин трябва да гарантира сигурността на личните данни на клиента. BEKYAROV.NET изработва онлайн магазин, който ще подобри продажбата на вашите стоки!

Сайтове за хотели

Изработването на уебсайт за хотел е една от най-търсените услуги. Такъв сайт съдържа описание на хотела, броя на стаите и местата, информация за ресторанти, барове, басейни, фитнес зали и други съоръжения на територията на хотела, както и снимки на стаите, така че клиентът да добие представа за условията на живот. Желателно е в сайта да има платформа за онлайн резервации, актуална информация за цените и секция за отзиви на клиенти, които вече са използвали услугите на хотела.

Сайтове за ресторанти и кафенета

Много собственици на ресторанти, кафенета и столове за бързо хранене поръчват информативни сайтове. На техните страници, като правило, клиентите могат да се запознаят с предложеното меню и атмосферата на институцията, да видят снимки, да прочетат отзиви.

Изработката на уебсайтове за всеки бизнес трябва да бъде професионална и креативна, за да може вашият онлайн магазин или уебсайт да привлече клиенти. Допълнителни услуги, които можете да използвате, са популяризиране на уебсайтове в търсачки и социални мрежи, поддръжка, оптимизация. Това гарантира успешното разширяване на бизнеса Ви и привличането на нови клиенти.

Как да създадете уебсайт, който ще носи доходи

Как да направите уеб сайт е въпрос, който със сигурност засяга много хора и особено тези, които искат да развиват успешно своя бизнес с помощта на Интернет. BEKYAROV.NET създава висококачествени сайтове, които са атрактивни и функционални.

Първата и най-важна стъпка в разработването на уебсайта е изборът на име на домейн, което всъщност е името на уебсайта. В това отношение изборът не трябва да бъде прибързан и трябва да бъде внимателно подбран. Препоръчително е името на домейна не само да е близко до темата на сайта, но и лесно за запомняне. Следователно, той трябва да бъде възможно най-кратък. В противен случай вашите потенциални клиенти, а всъщност и Интернет потребителите като цяло, никога няма да видят вашия сайт.

След избора на домейн, започва се с разработването на сайта. Което започва с изготвянето на Техническото задание (ТЗ). Тази стъпка е много важна за всички, за тези, които поръчват уебсайт (Клиент) и за тези, които разработват уебсайт (Изпълнител). Що се отнася до дизайна, той никога не трябва да бъде прекалено ярък, защото дразни голям брой потребители. Препоръчително е обектите да са светли и изчистени.

Дизайнът, структурата на сайта несъмнено е основна стъпка за всеки сайт, а за клиентите се предлага и редизайн на сайта. Това означава, че ако клиентът на сайта не е напълно доволен от това, което е направено, може да се продължи с разработването на сайта, докато нуждите на клиента не бъдат напълно задоволени.

Отдава се голямо значение на дизайна. Дизайнът трябва да бъде изграден без значителните и видими дефекти, които са резултат от прибързаната и несъвместима работа на уеб дизайнерите. Тези дефекти впоследствие могат да се превърнат в основна причина за лошо качество не само по отношение на цялостната структура на сайта, но и в цялостната му оптимизация. Ето защо дизайнът трябва да привлече вниманието на потребителите.

Следващата стъпка, разбира се, е свързана със съдържанието на сайта. Това включва писане на професионални текстове за копирайтинг, които да дадат на потребителите ясна представа за всички услуги. Без него е почти невъзможно да се създаде сайт, който да бъде индексиран от търсачките и да бъде класиран на възможно най-високите позиции. Ето защо при въпроса как да се създаде уеб сайт трябва да се вземе предвид неговото качество и добре оформено съдържание. Има много други неща, които съпътстват цялостния дизайн на уебсайта, като например създаване на бизнес директория или сайт за услуги. Това често се предпочита от различни фирми, защото съдържат всички продукти, сортирани по категория и стойност.

Не на последно място, е страницата, известна като „За нас“. Такава страница е много информативна и ще работи за SEO. И такава страница трябва да съдържа информация за бизнеса и неговите продукти, услуги.

Какво ви е необходимо, за да имате успешен уебсайт?

Съвременният бизнес просто трябва да има уебсайт, който представя даден продукт или услуга. Сайтът трябва да е с високо качество – функционален и удобен.

Разработването на всякакъв тип сайт протича на няколко основни етапа, които гарантират неговото високо качество и функционалност.

Основната цел е да се създаде уеб сайт, който да стане лице на вашия бизнес в Интернет. Сайт, който ще бъде лесен за администриране, лесен за използване от страна на клиентите и ще позволява директна комуникация с тях.

Освен разработка на уеб сайт, можете да поръчате поддръжката му, SEO оптимизация (оптимизация за търсачки), писане на рекламно съдържание и популяризиране на уебсайт. От изключително значение е хората да могат да намерят вашия сайт в резултатите от търсачките.

Освен изработването на уеб сайт, BEKYAROV.NET може да поеме и популяризирането му в мрежата (наричано още SEO – оптимизация за търсачки). Чрез използването на определени методи за SEO промоция, специалист ще класира вашия сайт на първа страница с резултати от търсачките, като Yandex, Google, Mail и др. по определени ключови думи.

Ако използвате услугите на BEKYAROV.NET за изработка на уеб сайт, можете да сте сигурни, че за парите си ще получите точно това, от което се нуждаете. Той ще се погрижи за създаването на ефективен уебсайт в Интернет, който ще започне да се използва веднага. Можете сами да изберете цвета, функцията и дори съдържанието на страниците, ако е необходимо. Ако нямате готова концепция, тогава Васил Бекяров ще свърши цялата работа без вашата намеса – от структурата до програмирането и стартирането на сайта.

За да бъдете успешни, трябва да намерите подходящ програмист за разработката на сайта и да инвестирате във вашия проект.

Пожелаваме ви високи постижения в бизнеса!

Други публикации