+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Новите тенденции при изграждането на уебсайтове

Новите тенденции при изграждането на уебсайтове
  1. WordPress

Обичате ли винаги да сте в крак с модата? Ако отговорът Ви е положителен, то би трябвало да направите и сайта си по най-новите тенденции. А защо тогава не се доверите на WordPress?

Тази платформа наистина набра голяма скорост в последно време. След като едни от най-големите и изградени световни брандове и се довериха и изградиха корпоративните си сайтове на нея, бе разбит мита, че това е просто платформа за блогване. И ако се питате защо да изградите сайта си на WordPress е толкова модерно, то нека да Ви обясним:

1.1 Системата е лесна за управление

Както е известно, WordPress има вграден администраторски панел, с който лесно можете да управлявате целия си сайт. За разлика от другите системи, за WP можете да намерите всякакви безплатни уроци онлайн, ако забравите как става нещо. Основното предимство е, че ако спонтанно решите да смените темата или пък престане да Ви харесва нещо, винаги можете за по-малко от минута да го подмените и винаги да опреснявате визията на сайта си.

1.2. Много голям избор от теми

Това е най-популярната система за правене на сайтове в света и точно поради тази причина, навсякъде в интернет можете да намерите своята тема и да имате сайт, точно какъвто искате да бъде.

1.3. Много гъвкава система

На тази система може да се сътвори буквално всичко, както вече казахме. Искате личен сайт, блог, новинарски сайт, информационен или корпоративен – абсолютно всичко е възможно, трябва Ви само креативност.

  1. Предимствата на изчистената тема

Както всяко нещо, и темите минават през своя период на развитие, за да станат съвършени. С времето темите започват да стават все по-функционални и все по-изчистени. Докато преди повечето такива бяха тежки и с по-труден интерфейс, сега ставаме свидетели на точно обратното. Ако не вярвате, че вече е в пъти по-лесно да се сдобиете с качествена, лека, съвременна и функционална тема, то просто посетете някой от големите магазини за темплейти и се убедете.

Всъщност, вече не можем да си представим да сложим „тема – самоделка“ или пък някаква, която не отговаря на строгите критерии на потребителите. Така, че това не е само нова тенденция, това е задължително и все повече ще се налага като модел за изграждане на сайтове. Печелившите ще бъдат винаги тези, които се сетят първи от какво има нужда потребителя, така че не се бавете и сложете една нова, модерна и изчистена тема на Вашият сайт.

Всъщност, какво имаме предвид под „изчистена“? Нека да не си мислим, че това е тема, която има само 1 страница с информация за Вас и блог секция. Напротив! Точно темите, които се наричат „изчистени“, са едни от най-функционалните и най-печелившите, защото да разглеждате добре направен и структуриран сайт е удоволствие, нали така? Просто намерете дизайн, който зарежда бързо, стила е лек, усъвършенстван и приятен за окото и разбира се – да бъде точно за Вашите нужди. За финал, нека покажем снимка на това колко от темите в един от най-големите, а може би най-големия магазин за тази цел са под етикета „изчистени“:

Други публикации
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.