+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

12 WooCommerce приставки за вашия онлайн магазин

12 WooCommerce приставки за вашия онлайн магазин

online-shopping-websiteWooCommerce е мощна платформа за електронна търговия, изградена на WordPress. Точно както приставката WooCommerce добавя мощен нов инструмент за електронна търговия към вашия WordPress, приставките WooCommerce добавят нови функции към вашата електронна търговия на WooCommerce.

Огромната популярност на WooCommerce позволи увеличаване на броя на наличните плъгини за стартиране на вашия онлайн магазин, но също така е лесно да се изгубите в множеството приставки за WordPress, за да подобрите WooCommerce.

И така, как да избера плъгини, които ще подобрят моя онлайн магазин?

След като определите нуждите на вашия онлайн магазин, можете да разгледате различни плъгини за WooCommerce за нуждите на вашия уебсайт. Нека да разгледаме някои от най-популярните.

12 популярни приставки за WooCommerce

Въпреки че целите на всеки онлайн магазин са различни, нека да разгледаме 12-те най-популярни плъгини за WooCommerce, за да разберете дали някой от тях е полезен за вашия WordPress:

 1. Списък с желания на YITH WooCommerce

С YITH WooCommerce Wishlist вие ще добавите нова функционалност за клиентите си, като им предложите възможността да запазят любимите си продукти, преди да ги закупят. Те ще могат да споделят списъци с желания със семейството, приятелите, за Коледа, рождени дни и други подобни поводи и ще могат да ги споделят в социалните си мрежи и по този начин да получават непряка реклама за вашия онлайн магазин. Над 700 000+ активни инсталирания.

 1. WooCommerce PDF фактури

Това е предимно плъгин за WooCommerce за автоматично генериране на PDF фактури. Фактурите могат да се изпращат автоматично на имейлите на вашите клиенти след потвърждение на поръчката. Този инструмент включва шаблон по подразбиране, но ви позволява да променяте или създавате свои собствени шаблони, можете да променяте текстовете, да добавяте логото си и т.н. Също така от таблото за управление на WordPress можете да качвате или отпечатвате фактури за всички WooCommerce поръчки. Има над 200 000 активни инсталирания.

 1. WooCommerce многоезичен

Ако уебсайтът ви е многоезичен, вероятно имате инсталиран WPML на вашия WordPress. WooCommerce Multilingual ви позволява да направите вашия онлайн магазин многоезичен с WooCommerce и WPML. Този плъгин ще ви позволи да поддържате избрания от потребителя език през целия процес на покупка, кошница, плащане, имейл известия и т.н. Най-хубавото на този плъгин е, че не само е съвместим с WordPress и WooCommerce, но също така е съвместим с много от приставките на WooCommerce. Над 100 000+ активни инсталации.

 1. Персонализирани продуктови раздели за WooCommerce

Той ви предлага възможността да добавяте нови персонализирани раздели към продуктовата страница на вашия онлайн магазин. Можете да използвате тази функция, за да добавите допълнителни нови раздели, за да включите информация за всеки продукт. Някои използват този плъгин, за да добавят раздел с често задавани въпроси. Разделите се появяват на отделни продуктови страници вдясно от раздела  – описание по подразбиране. Над 100 000+ активни инсталации.

 1. Вариантни мостри за WooCommerce

Този плъгин ви позволява да промените падащото меню по подразбиране за вашите продукти на WooCommerce, подобрявайки външния му вид. Можете да показвате варианти на продукти с изображения, цветове или етикети. Например, ако продавате тениски във вашия онлайн магазин, може да направите избора си за цвят или размер по-видим. Над 100 000+ активни инсталации.

 1. WOOF – Продуктов филтър за WooCommerce

Този плъгин допълва филтрите по подразбиране за вашите продукти на WooCommerce, така че да улесните потребителите да намират продуктите на вашия уебсайт. Той ви позволява да филтрирате по категории, атрибути, етикети, и цена. Над 100 000+ активни инсталации.

 1. WooCommerce Menu Cart

WooCommerce Menu Cart ви позволява автоматично да добавите количка за пазаруване към менюто на вашия уебсайт. Много е важно пазарската количка да се вижда на всички страници на вашия уебсайт. Така че, ако вашата тема не прави това по подразбиране, този плъгин ще ви помогне да го добавите към вашето WordPress меню. Над 90 000+ активни инсталации.

 1. WooCommerce Customizer

Това е много популярен плъгин, който ви позволява да персонализирате части от WooCommerce, без да се налага да прекодирате. Може да бъде полезно например да персонализирате текста с бутона „Добавяне в количката“, секциите „Описание на продукта“, „Допълнителна информация“, да персонализирате броя на показваните продукти на страница и т.н. Има над 50 000 активни инсталирания.

 1. Редактор на поле за плащане (Checkout Manager) за WooCommerce

Редактор на поле за плащане (Checkout Manager) за WooCommerce. В много случаи процесът на плащане трябва да бъде персонализиран чрез добавяне, премахване или пренареждане на полета, които се появяват по подразбиране. С този плъгин можете да персонализирате (добавяте, редактирате, изтривате и променяте реда на показване) на страниците за плащане. Над 20 000+ активни инсталации.

 1. WooCommerce Currency Switcher

WooCommerce Currency Switcher е от съществено значение, ако продавате по целия свят. Този плъгин позволява на клиентите ви да избират предпочитаната от тях валута във вашия онлайн магазин, като автоматично преобразува цените на всеки продукт в предпочитаната от тях валута в реално време според обменните курсове, зададени във всеки даден момент. Над 50 000+ активни инсталации.

 1. Изоставена количка Lite за WooCommerce

Това е плъгин, който ви позволява да опитате да възстановите загубени продажби, които клиентите са изоставили, което улеснява създаването на имейли, които можете да изпращате в предварително определено време, за да опитате да възстановите или стимулирате тези продажби. Този инструмент автоматично спира известията по имейл, когато клиентът ви направи покупка или използва връзката, за да възстанови количката. Над 30 000+ активни инсталации.

 1. WooCommerce Stock Manager

С WooCommerce Stock Manager можете да управлявате акциите си и неговите променливи от един екран. Това е особено удобно за организации, които имат продукти с множество променливи като цвят и размер, тъй като можете лесно да прегледате всяка опция поотделно и да се уверите, че инвентарът на вашия уебсайт е актуален. Над 20 000+ активни инсталации.

Заключение

WooCommerce е фантастична за електронната търговия, която се интегрира във вашия WordPress с някои от тези 12 WordPress плъгини. Не забравяйте да се консултирате с професионалист в тази област – BEKYAROV.NET за поддръжка и съвместимост на версиите, преди да ги инсталирате. Лошо проектиран плъгин за WordPress може да бъде голям проблем за сигурността на вашия сайт, така че винаги използвайте надеждни и реномирани източници на плъгини.

Други публикации