+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Вашият сайт има ли нужда от  оптимизация?

Вашият сайт има ли нужда от  оптимизация?

services-seo-optimizedКакво определя ефективната промоция на уебсайтовете в търсачките?

Промоцията и оптимизацията на уебсайта са необходими, т.к без тях потребителят не може да ви намери. За да постигнете голям успех, имате нужда от постоянно присъствие на първата страница в търсачките – Google. Това се постига с помощта на оптимизация или контекстна реклама.

BEKYAROV.NET предлага SEO oптимизация, SEO анализ, SEO oдит. SEO oптимизацията е най-важният процес за популяризиране на вашия уеб сайт.

Вашият сайт има ли нужда от промоция и оптимизация?

Недвусмисленият отговор е ДА, промоцията на уеб сайта е необходима преди всичко след създаването му, независимо за какъв сайт става дума. В крайна сметка промоцията не е една услуга, а цял набор от услуги, необходими за всеки сайт.

В съвременния свят Интернет отдавна се превърна в неразделна част от бизнеса и бързо се развива, милиони потребители ежедневно използват търсачките, за да намерят продукта или услугата, от която се нуждаят. Ето защо в момента рекламата в Интернет е десет пъти по-ефективна от друга реклама.

Оптимизацията за търсачки на уебсайтове е най-ефективната реклама в Интернет. Оптимизация за търсачки на сайтове или реклама в Интернет – вашата онлайн рекламна кампания в „мрежата“ на Интернет: търсачки Google и др. Когато търсите продукт или услуга, потребителят въвежда заявка, за която „търсачките“ дават резултат. Резултатът е в стотици, а понякога и милиони страници. Промоцирането на сайт по ключови заявки е основната задача на промоцията в търсачката на сайта.

Какъв тип промоция да изберете?

Видът на промоцията зависи от крайната цел на вашия сайт, от периода, за който искате да получите необходимия брой клиенти, от района, в който искате да популяризирате сайта.

Какво представлява SEO оптимизацията?

Това е пълен набор от услуги, насочени към извеждане на сайта в топ 10 на резултатите от търсенето в популярните търсачки (Google).

За да може търсачката да реши, че мястото на вашия сайт е на първата страница от резултатите от търсенето, оптимизацията за търсачки на сайтовете трябва да се извърши комплексно. Това включва: използваемост на сайта, оптимизация на кода, попълването на страниците на сайта и базата от връзки. Ето защо е по-добре да поръчате оптимизация на уебсайт в началния етап още при създаването му.

Популяризирането на съществуващ сайт също е възможно без да се намалява неговата производителност; освен това съществуващ ресурс има редица предимства пред новия.

Увеличаване на потока от потенциални клиенти към вашия сайт е това, което дава оптимизацията за търсачки на сайтове (реклама в Интернет). Цената за промоция на уебсайт зависи не само от сложността на задачата, но и от способността на оптимизатора да избере правилните инструменти. Рекламата в Интернет се изплаща няколко пъти поради увеличените продажби и по-евтината цена в сравнение с рекламата в медиите или офлайн рекламата.

Популяризиране в търсачките

Оптимизацията за търсачки (SEO) е набор от дейности, насочени към постигане на високи позиции на сайта в резултатите от търсенето. Промоцията на уебсайта до ТОП се базира на конкретни потребителски заявки.

Контекстна реклама

Поставяне и поддръжка на контекстни рекламни кампании в системите Google Adwords. Контекстната реклама е ефективен и бърз инструмент за увеличаване броя на поръчките.

Социални мрежи

Популяризирането в социалните мрежи е един от най-бързите начини за получаване на приложения. Най-точният подбор на целевата аудитория – изборът по възраст, пол, интереси ще направи рекламната кампания възможно най-ефективна!

Комплексна промоция

Цялостната промоция включва използването на дейности за извеждане на сайта на първите позиции в резултатите от търсенето. За целта се използва контекстна реклама, популяризиране в търсачките, регистрация в каталози и тематични сайтове, реклама в социални мрежи, насочена реклама.

Може ли оптимизацията да не работи?

Оптимизацията на сайтове – 100% възвръщаемост на вашата инвестиция.

Поръчването на оптимизация на уебсайт е от полза за вашия бизнес.

Статистиката показва, че 100% от посетителите посещават първата страница с резултати от търсачките, втората 15-22%, третата само 0,05-1%.

Искате ли да продължите да губите толкова много потенциални клиенти?

Ако не, тогава можете да поръчате оптимизация на уебсайт още сега при BEKYAROV.NET!

SEO е най-добрата реклама в Google!

Други публикации