+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Защо трябва да дигитализираме бизнеса си и да си направим сайт!

Защо трябва да дигитализираме бизнеса си и да си направим сайт!

web-desigИмате собствен бизнес, а той не върви добре, поради липса на достатъчно клиенти. В сферата на услугите основната стратегия за реклама, която използват много фирми е направата на рекламни материали като визитки, календари, химикали, флашки, тениски и други. Това е не лоша идея, но ако на визитката например напишете само телефон за контакт и липсва името на сайта ви, поради факта, че нямата такъв … е това вече е грешка и загуба на средства. Много хора се колебаят дали да ползват дадена услуга и тъй като не са взели решение дали се нуждаят от нея, те избягват обаждания по телефона. Някой са срамежливи, други дори да се обадят не могат да добият ясна представа за това, което предлагате. Все пак и вашето време е ценно и не може да го губите в празни обяснения по телефона.

Помислете само, ако на визитката е сайта ви, а в него сте описали всички услуги, които предлагате, допълнени с богата фото галерия, а също и отговори на често задавани въпроси. Така по този начин човек, който се колебае дали да избере предлаганите от вас услуги, лесно ще може да вземе решение и да се свърже с вас, вече запознат и решен точно какво иска и спрямо вашите условия и цени. Това е просто страхотно, защото си спестявате време в обяснения, а и печелите много повече клиенти.

Някой по-малки бизнеси избират да се рекламират във социалните мрежи, като качват публикации и снимки на изработени от тях продукти или извършени услуги. Това е не е лоша идея, но начина на представяне на продукти и услуги в социалните мрежи е ограничен, а и ако нямате собствен сайт изглеждате – непрофесионално, често използван в разговорния език израз – „аматьорски“, а не бива да го позволявате, все пак искате да взимат насериозно вас и фирмата Ви. Рекламата в социалните мрежи е добра стратегия, ако тя пренасочва към онлайн магазина ви и това ви носи директни приходи.

Направете си собствен сайт използвайки услугите на https://bekyarov.net и ние ще помогнем да бизнеса ви да се развива. Освен това огромно предимство е онлайн магазинът. Всички предлагани от вас продукти се качват в него с описание и цени, а те сами ще се продават. Вашата работа ще бъде само изпращането.

При днешната епидемиологична обстановка много фирми дигитализират бизнеса си и онлайн пазаруването нараства драстично. Хората предпочитат да си останат вкъщи и да избегнат блъсканици по молове и магазини, затова пазаруват дистанционно. При ниските цени на куриерски услуги, това не представлява проблем и хората не се притесняват да плащат за доставка, но все пак е отлична идея над определена сума, фирмата ви да предлага безплатна доставка. Това е дребен, но изпитан, ценен съвет, част от много други, които ще ви дадем, когато изберете професионална изработка на уеб сайт от https://bekyarov.net/. Ние ще ви помогнем с избора на лого за бизнеса ви и начин на представяне на продуктите ви онлайн. Може да разчитате на нас и за реклама на сайта ви в онлайн пространството, така че например, ако някой търси услуга в търсачката, която вашата фирма предлага, вие ще сте на първа страница. Не губете време и предприемете мерки за развитие на модернизиране на фирмата ви, изпреварете вашите конкуренти – изберете https://bekyarov.net!

Други публикации