+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Изграждане на статичен или динамичен уебсайт

Изграждане на статичен или динамичен уебсайт

Какво включва дизайнът на уебсайтове?

Разработването на уебсайт е процес, който комбинира програмиране и уеб дизайн за създаване на цялостен уебсайт. Сайтът е съвкупност от отделни уеб страници, свързани чрез общо меню с връзки към всяка от тях, като тези страници са адресирани до общия URL – името на домейна на сайта.

Какво е статичен и динамичен уебсайт?

Има различни видове уебсайтове в зависимост от тяхната структура, функционалност, предназначение, съдържание и аудитория. Всички сайтове са разделени главно на два типа – статичен сайт и динамичен сайт.

Статичните сайтове са изградени и написани изцяло на езика за програмиране HTML, който структурира визията за текстово съдържание и изображения. Статичният сайт няма система за управление на административно съдържание, което означава, че само разработчикът на уебсайт или специалист с необходимите технически познания могат да променят съдържанието му. Този тип сайтове са подходящи за създаване на лични, информационни или представителни уеб страници, чието съдържание не изисква ежедневни актуализации. Малко вероятно е този тип уебсайтове да бъдат разработени понастоящем, тъй като изискват значително време и труд за изпълнението им.

Уебсайт, където администраторът има възможност да манипулира съдържанието си чрез предварително изградена административна система, се нарича динамичен сайт. Администраторът на сайта може лесно да добавя, променя или премахва текст, изображения, новини, продукти и др., Докато съдържанието на сайта може да се променя с помощта на уеб базирания текстов редактор, вграден в административния панел. В днешно време повечето уебсайтове са динамични и предпочитат статични именно поради тяхната гъвкавост и лекота на актуализиране.

Как BEKYAROV.NET осъществява разработката на уебсайта?

В процеса на разработване на уебсайт се опитвам да спазвам всички уеб стандарти и изисквания, да отговарям на предпочитанията на клиентите, като обръщам специално внимание на цените, красивия и атрактивен дизайн на уебсайта и удобната му функционалност.

Свържете се с мен, за да получите точна и ясна информация за ползите от качествен и практичен уебсайт.

Изграждане на статичен или динамичен уебсайт

Какви са етапите на разработване на уебсайтове?

Процесът на създаване на уебсайт включва следните стъпки:

  1. Избор на домейн (адрес на сайта), който съответства на дейностите на компанията и насочва сайта към конкретна група потребители.
  2. Създаване и развитие на структурата на сайта.
  3. Дизайн на уебсайта, като се вземат предвид дейностите на компанията и предпочитанията на клиента.
  4. Програмиране на уебсайтове и интегриране на система за управление на административно съдържание.
  5. Първоначална SEO оптимизация на сайта и регистрация в популярни търсачки.

В допълнение към разработването на уебсайтове и уеб дизайна, можете да поръчате най -добрата SEO промоция при мен, за да станете лидер във вашата област и дейност сред конкурентите.

Над 15 години се занимавам с изработка на уеб сайтове и seo оптимизация за търсачки.

Ако имате въпроси, обадете се на +359 883 39 55 69 или пишете на  office@bekyarov.net със сигурност ще Ви посъветвам по всички въпроси.

Други публикации