+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Колко често трябва качвате в блога Ви?

Колко често трябва качвате в блога Ви?

website-strategy

Стартирането на блог е трудно. Мисленето за това какво да публикувате и как да го популяризирате изисква стратегическо планиране, също така дали вашето съдържание ще резонира и ще зарадва вашите клиенти?

Дори не сме разгледали колко често трябва да публикуват компаниите – фактор, който може да направи или разбие дори най-голямото съдържание.

Може да се изненадате да знаете, че въпреки че има излишък от твърди данни за това защо публикациите в блогове са неразделна част от маркетинга, няма много информация за честотата на публикуване. Това е така, защото зависи.

Ако двусмислието забърза сърцето ви, не се страхувайте. Тук ще предложим предложения и статистически данни, които да помогнат за информирането на вашето решение.

Колко често трябва да публикувате в блога Ви?

Честотата на публикациите в блога зависят от това, което е най-добро за вашата компания. По-малките фирми са намерили комфорт и успех, публикувайки един до четири пъти седмично, докато по-големите компании могат да изтласкват ежедневни и понякога множество ежедневни публикации.

Ако сте маркетинг екип от такъв тип, не изпитвайте нужда да изпомпвате постоянно съдържание. Ако го направите, вероятно ще откриете, че изгаряте и пускате съдържание, което не е от полза за вас или вашата аудитория.

Спазването на график, когато качвате статии е важно по две причини. Първо, той изгражда органичен трафик. След това помага за осведомеността на марката. Ще разгледаме защо по-долу.

Органичен трафик

Блоговете са важни за SEO, ако искате да увеличите посещенията на уебсайта си. Но ако вече публикувате ценно съдържание, може да ви е от полза да се върнете и да актуализирате това съдържание, особено ако след малко искате да дадете тласък на определени публикации.

Трафикът в публикации в блогове се усложнява, което означава, че с времето постига органични резултати. Ето защо актуализирането на публикациите е важно. Това ви дава повече четения, повече признание и вероятно повече фенове.

Популярността на марката

Тъй като Google може да обходи всяка страница на уебсайт за SEO, всяка публикация в блога ви има шанс да подобри не само оптимизацията, но и осведомеността за вашата марка. Например, ако сте в индустрията за красота и публикувате висококачествени публикации за това как да нанесете очна линия или спирала, имате възможност да бъдете видяни в тези резултати от търсенето с Google.

За да изградите лоялност към марката, уверете се, че създавате висококачествено съдържание. Ако създавате съдържание с изображения, ключови думи и свързано с отрасъла съдържание, можете да увеличите разпознаваемостта на марката си.
Така че блоговете все още са от голямо значение за откриването на марката и изграждането на потенциални клиенти.

Други публикации