+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Няколко инструмента за успешен онлайн маркетинг

Няколко инструмента за успешен онлайн маркетинг

В наши дни всеки се стреми към успешен онлайн маркетинг, но за да бъде наистина такъв си има някои тънкости като подходящи онлайн инструменти. Без тях нещата няма как да се получат. Но по какъв начин да разберем дали инструментите си струват? За целта идваме на помощ ние, които направихме едно проучване по въпроса и ви представяме списък с пет приложения за онлайн маркетинг, които със сигурност ще ви донесат нужните резултати:

 

UPDATE

#0. Appear – удобни, безплатни видео конференции – онлайн!

Appear е един доста полезен инструмент за провеждане на видео конферентни разговори от разстояние. За начина на функциониране няма какво толкова да се каже, защото е изключително лесен за използване. Определено си струва!

#1. Zest: най-новото съдържание за дигитален маркетинг

Преди да ангажираме социалните мрежи с нашата дейност, препоръчително е преди това да сме в крак с най-новите тенденции и новини около онлайн маркетинга.

За тази цел едно от приложенията, които е успешно е Zest – безплатно разширение за Chrome, което при всеки нов отворен таб ще ви предложи последните тенденции от дигиталния маркетинг от най-авторитетните източници в света. Каква по-хубаво от това?

Най-добрата част:

Всички статии са ръчно одобрени и споделени от маркетинг специалистите, част от общността на Zest, което превръща съдържанието в много отбрано.

Бихте могли да си подредите новинарския поток както ви харесва. В момента може да разполагате с цели 29 различни теми, от които да избирате.

#2. Panda 5 – супер визуални ресурси

Piktab е инструмент, който обединява най-добрите безплатни ресурси от няколко десетки специално подбрани сайта.

Най-хубавото от това:

Може да си настроите източниците както вие пожелаете!

Тъй като най-често може би имате нужда от безплатни снимки, иконки и векторни графични файлове, точно и такива източници може подберете да ви излизат по всяко време!

И изненадите на свършват до тук! Piktab има и още много полезни възможности,които можете сами да пролучите. Ще останете очаровани!

#4. Refind: домът на най-добрите статии в web [FREE]

Refind е един от основните източници, който често се използват, за да се изпращат някои от най-полезните материали в интернет чрез мейл бюлетин.

И ако и вие издирвате подходящ ресурс за т.нар. „Content curation“ – начин да се натъкнете на идеи и да споделяте вече създадено добро съдържание във вашите социални профили – това безплатно приложение определено е точно за вас!
Освен уеб вариант, инструментът има и разширение за Chrome, което често е за предпочитане.

Има и приложение за iOS and Android!

#5. Adobe Spark – създаване на Facebook видео кратко време

Много хора като имат следния проблем:

Професионалният софтуер за създаване на видео е твърде сложен и отнема време да бъде овладян. Ако сте one man show няма как да се захванете и с това!

Затова е на лице и една лесна алтернатива, която само за минути да ви съдейства да създадете ефектно видео за Facebook, в което да обедините най-важното от своето съдържание.

Алтернативата се нарича Adobe Spark – безплатен нструмент, чрез който много лесно ще създавате видео истории чрез снимки, клипове, текст и иконки, за да подобрите своя маркетинг си в социалните мрежи и най-вече във Facebook.

Най-доброто предимство:

Повечето подобни безплатни инструменти поставят своето лого в края на всеки килп, което създавате чрез тях. В този случай това го няма, което е плюс и видеото ще изглежда на по-високо ниво!

Освен че много лесно и бързо ще успеете да споделите готовият клип в различни социални платформи, ще имате шанс и да изтеглите видео файла на десктопа си.

Това е един доста практичен и предпочитан вариант, на който и вие трябва да се спрете.

#6. Gifs – създава персонализирани GIF-чета в браузъра

Освен видеото, gif-четата са другия медиен формат, които наистина ще ангажира посетителите на социалните мрежи.

Gifs е сайт, който ще ви предложи варианта да си създавате персонализирани гифчета от видео, снимки с опция да добавите и текст.
Може да вземете каквото и да е видео (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube и т.н.) и много бързо да си създадете гифче, което веднага да споделите.

Други публикации