+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Съвети за маркетинг и SEO

Съвети за маркетинг и SEO

стартиране-на-уеб-сайт

Проучването на ключовите думи част от вашето планиране.

Блогърите, от които се изисква да измислят съдържание често или дори ежедневно, са наясно колко важно е да планирате предварително работен календар; изброяването на теми и срокове помага да се поддържа последователност в публикуването.

Освен планирането, което правите по отношение на съдържанието, отделете известно време за извършване на проучване на ключови думи. Това ще ви помогне да разберете темите, които вашата аудитория търси, както и езика, който те използват, когато търсят информация по тези теми.

Има няколко инструмента онлайн, които могат да се използват за това, като Планиране на ключови думи на Google, който използва данните, които компанията събира за това, което хората търсят. Можете също така да търсите фрази, които хората често използват, като разглеждате подобни търсения в секциите „Хората също питат“ и „Търсения, свързани с“ на страницата с резултати на търсачката.

Освен това инструментите за анализ на конкуренцията са чудесен начин за блогъри с бюджети да помогнат да разберат кои са ключовите думи с висока конкуренция, за да могат да наддават за тях при платено търсене. И обратно, това също им помага да разберат кои са най-ниско класираните, по-евтини ключови думи, за да могат да бъдат оптимизирани.

Вътрешните връзки са начина.

Входящите връзки служат като сигнал, който помага на търсачките да преценят авторитета на вашето съдържание. В една публикация в блога, ако се позовавате на тема, за която сте писали по-рано, е полезно да свържете текста към тази по-ранна публикация. Вътрешното свързване не само помага да задържите посетителите на вашия уебсайт по-дълго, но също така увеличава уместността на останалата ви работа в очите на търсачките.

Днес учениците търсят помощ за своите маркетингови проекти, доклади и казуси. Представете си, ако имаше платформа, в която да можете да намерите всичко необходимо! Студентските блогове и особено академичните блогове са популярни дестинации.

Имате ли (или познавате ли студент, който има) идея за академичен блог по маркетинг, но не знаете откъде да започнете? Нуждаете ли се (или те) от помощ за вашите маркетингови казуси и научни трудове? Ценни онлайн ресурси като експертите по задачите в Assignment Essay Help могат да ви помогнат.

Маркетингът е област, която изисква огромен опит и внимателно око за подробности. Студентите могат да се обърнат към помощта за есе за задание онлайн, за да им помогнат да пишат публикации в блога, както и доклади за маркетинга. Експерти като тези в AEH предоставят проницателни данни, тъй като повечето от тях са оборудвани с опит на ниво индустрия.

 

Други публикации