+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

10 причини да се доверите на професионалист за изработката на бъдещия ви сайт

10 причини да се доверите на професионалист за изработката на бъдещия ви сайт

„Можете да направите професионален уеб сайт за вашата фирма само следвайки тези прости стъпки“, „Вижте как да направите страницата си да изглежда по-професионално“, „ Не ви е нужен професионален програмист, респективно и дизайнер, за да имате отлично изглеждащ и функциониращ сайт“… Срещали сте тези и подобни заглавия из нета 100%. Някои от вас дори са им се вързали и досега мислят, че гайдовете, които са получили от тези статии, са напълно достатъчни за изграждането на перфектно изглеждащия и работещия сайт. Да, обаче никой професионалист няма да потвърди. И да, но потребителите, които виждат крайния ви продукт, няма да се съгласят, че сайтът ви е кой знае колко добър. Накратко, най-добре е да оставите на професионалистите да си свършат работата. В крайна сметка, банкерите се занимават с парите ни, лекарите – със здравето ни – защо тогава да не оставим на ИТ специалистите да изработят и сайтовете ни? Вместо да се чудите защо не, най-добре вижте топ 10-те причини да се доверите на професионалист или дори цял екип от такива за изработката на бъдещия ви сайт от BEKYAROV.NET.

 

  1. Гаранция за минимални грешки и бъгове

Вярно е, че с някои от тях можете да се справите и в движение, като проверявате редовно форумите за тяхното елиминиране. Все пак обаче не е ли по-добре истински програмист да изгради сайта ви и бъгове или грешки изобщо да не се появяват?

  1. Последваща поддръжка

Обикновено, дори да не сте разбирали с предварителна уговорка, или пък тя да влиза в пакетната услуга за изграждането на уеб сайт, последващата поддръжка е нещо, за което можете да разчитате на програмистите.

  1. Висока степен на удовлетворени желания по повод сайта

Представете си, че програмистът и дизайнерът всъщност са един дует художници, скулптори или друг тип творци. Според вас някой истински професионалист, творец би ли си оставил името върху ужасен краен продукт? Не, разбира се! Точно поради тази причина можете и да разчитате на наистина голямо старание от вашия ИТ екип.

  1. Обективното мнение често е по-важно

Имаме предвид, че вие може да си мислите, че вашият бизнес се нуждае от онлайн магазин OpenCart, но професиналистът да е на мнение, че ви приляга повече Magento. Нещо повече – в представите ви един дизайн е възможен да се получи, докато в реалността дизайнерът да ви обясни на две на три, че всъщност вашата концепция няма как да се реализира и й трябва друг подход. Няма как да знаете всички тези неща, докато на ИТ специалистите това им е важно.

  1. Възможност да се концентрирате върху други задачи от бизнес развитието си

Със сигурмност, ако не сте вещи в сферата на изграждането на сайтове, управление на CMS платформи или уеб дизайн, изготвянето на един простичък корпоративен сайт, ще ви отнеме адски много време. От друга страна, ползването на услугите на професионалист, ще ви спести доста дни, които да вложите в допълнителни подобрения за своя бизнес.

  1. Избягвате ефекта на евтината импровизация

Колкото по-професионално изглежда сайта ви, толкова повече се издигате в очите на своите клиенти. Те виждат солидна и стабилна фирма, от която си струва да купуват или с която е препоръчително да се работи. Евтино изглеждащият сайт намалява степента на доверие у потребителя. А, от друга страна, импровизираните добавки, които слагате могат да бъгнат цялата страница.

  1. Събирате повече идеи

И като цяло кой е казал, че дизайнът на бъдещата ви страница, която си представяте в съзнанието си, всъщност, е най-добрият вариант? Уеб дизайнерите са такива хора, че макар и понякога безпардонно да ви заявят, че проектът ви не струва, или в движение промени даден елемент, в крайна сметка постигат абсолютно съвършенство, защото те самите го гонят – дори и за вас сайтът да е по-важен, отколкото за тях!

  1. По-висока степен на функционалност на сайта ви

За вас, може би, бутон за поръчка, за вход и за въвеждане на имейл са достатъчни, но един дизайнер, а още повече – програмист – ще ви светне за много повече функции, от които се нуждае една страница и то като минимум. Вие не знаете всичко – запомнете това – и затова ви трябва някой, който не само ще ви го изработи, но и ще ви обясни, ще ви даде допълнителни знания.

  1. 100% уникалност

Е, добре… не 100%, защото в днешни дни, това си е сложа работа, имайки на предвид високата степен на необходимост от copy / paste командата, от която всички ние имаме нужда, но поне 90% от вашия сайт ще бъде оригинален. От друга страна, ако ползвате туловете за самостоятелно изграждане на сайт, сами можете да се сетите – хиляди други души най-вероятно ще направят копие на вашия проект.

  1. Максимална оптимизация – та дори и без да поръчвате SEO

Да, не става въпрос само за SEO оптимизация, а изобщо за оптимален и отлично оптимизиран сайт, който ще работи, ще привлича и най-вече ще продава, а това, в крайна сметка, е основната ви цел, нали така?

 

Забравете за аматьорските страници, защото единственото нещо, което правят те, е да заемат ценно онлайн пространство и да ви вкарват само в разходи – за хостинг, за поддръжка, за добавки – без да има каквато и да е възвращаемост. Така че, просто се свържете с професионален ИТ екип – има ги достатъчно – и се сдобийте с наистина страхотен сайт, без значение дали е корпоративен, личен, блог, магазин или просто официална страница с информация за фирмата ви.

Други публикации
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.