+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

4 Причини, поради които трябва да рекламирате във Facebook

4 Причини, поради които трябва да рекламирате във Facebook

 

# 1: Вашата аудитория е във Facebook

Facebook има потребителска база, по-голяма от населението на Китай! С 1,49 милиарда членове по целия свят и 22 милиарда кликвания върху реклами годишно, Facebook предоставя на бизнеса най-голямата възможност за реклама от търсенето. Така че да, вашата аудитория е там някъде – просто е въпрос да ги намерите (което ще разгледам в причина №3), но ако имате съмнения, просто препрочетете тези статистически данни, защото те са доста показателни.

# 2: Рекламите във Facebook са евтини

Сериозно, те са практически безплатни! Е, не съвсем. Всъщност причината, поради която трябва да рекламирате, е, че получаването на сцепление от органична активност на вашата бизнес страница няма да доведе до резултати. Просто погледнете графиката по-долу, която за съжаление доказва, че дните на органичен обхват отдавна са отминали; вашите публикации просто не се показват във Facebook Newsfeed на вашите фенове:

# 3: Възможностите за насочване на Facebook са изключителни

Заедно с тонове различни видове реклами, като видеореклами, нивото на детайлност, което можете да постигнете с възможностите за насочване от Facebook, ми е извън убеждението. Можете буквално да се насочите към Обама или министър-председателя на Франция. Независимо дали става въпрос за поведение, интереси, демографски данни, връзки, възрастови диапазони, езици или местоположения, можете да копаете доста дълбоко с тези възможности за насочване и да ги сложите един върху друг, за да сте сигурни, че ще се отървете от всякакви съмнителни, извън пазарни кликери. Насочването по местоположение е особено полезно за местния бизнес, който иска да рекламира във Facebook.

# 4: Facebook ви позволява лесно да намерите нови квалифицирани клиенти

След като намерите аудитория, можете да я клонирате. Не се шегувам! Функцията се нарича „lookalike аудитории“, където можете да вземете персонализирана аудитория и Facebook ще достигне НОВИ хора, които са подобни на тази аудитория и следователно е вероятно да се интересуват от вашия бизнес.

Други публикации