+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Защо имам нужда от уеб сайт?

Защо имам нужда от уеб сайт?

avpharmАко сте собственик на малка фирма или току-що започвате бизнес, може да мислите, че няма полза от това да имате уеб сайт, когато можете да направите всичко в социалните медии. Но, истина е друга! Все повече и повече хора търсят онлайн информация, за решаване на техните проблеми, за сравняване на цените или просто за да получат информация за магазин, ресторант или бизнес, преди да купуват от тях. Ако нямате уеб сайт, потенциалните клиенти ще отидат при вашите конкуренти.

Като уеб сайт не само ще предоставите информацията, която се търси, но ще предоставите вашето бизнес доверие.

Уеб сайтът е ефективен начин за запознаване на вашите клиенти с нови услуги, като им давате информация за нови продукти, обявявате предстоящи събития и специални промоции. Можете публикувате съвети, ресурси и друга информация чрез блог на уеб сайта си. За разлика от печатните реклами, статии от вестници или листовки, които бързо стават неактуални, вашият уеб сайт може да предостави актуална информация и новини.

Уеб сайтът може да бъде много повече от онлайн брошура или каталог. За да покажем нашите умения, експертни познания и продукти можем да споделяме в социалните мрежи и да достигнем до още по-широка аудитория.

Повече от 2,4 милиарда души по света използват интернет всеки ден, а около 90% от тях са закупили нещо или са се свързали с компания онлайн през последните 12 месеца. Така че, като нямате уеб сайт, ще изпуснете голяма част от това.

Опитвали ли сте се да получите бизнес кредит наскоро?Не е лесно, но ако се опитате и мениджърът на банката Ви помоли да видите вашия уеб сайт, добре е да имате такъв и да е доста добър.

Като имате уеб сайт потенциално хиляди хора ще го видят. Можете да влияете върху решенията на хората и да ги обучавате.

Знаете ли, какво е чувството, което получавате, когато хората разпознават работата и дейността ви? Когато имате уеб сайт, можете да покажете какво правите и да се гордеете с работата си.

Когато става въпрос за писане на съдържание за уеб сайта ви е важно да разгледате приоритетите за вашия бизнес. Най-вероятно ще преосмислите вашите бизнес цели.

Ако искате да започнете бизнес? Сега можете да го направите във виртуалното пространство. В действителност, като използвате доставчици на уеб сайтове. Вашият уеб сайт ще работи 24 часа в денонощието без никакъв проблем. Винаги можете да сте там за вашите клиенти.

Когато имате уеб сайт, можете да актуализирате най-новите оферти, продукти, промоции, събития, снимки или друго съдържание за потребителите си.

Интернет е огромно пространство за маркетинг, който досега не е съществувал. Вашият уеб сайт може да привлече нов бизнес с помощта на множество маркетингови техники.

Можете значително да намалите разходите за поддръжка, като имате система за често задавани въпроси на вашия уеб сайт.Можете да пускате онлайн съобщения за вашия бизнес, но за да го направите, ще ви е необходим уеб сайт.

Имате бизнес идея, която просто чака да се случи. Интернет има място за неограничен брой ниши блогове, които могат да привлекат трафик и приходи. Просто изберете нещо, което обичате, и започнете да пишете за него.

Повечето потребители прекарват  средно по 22 часа онлайн на седмица и са на мобилните си устройства по 5 часа на ден. Потребителите очакват повечето компании да имат онлайн присъствие (уеб сайт) за да се улесни тяхната дейност в ежедневието.

Едно от предимствата за създаването на уеб сайт за малкия бизнес е мястото, където са вашите потребители. Защо компаниите трябва да инвестират в уебсайт с оптимизация за търсещи машини (SEO): 93% от онлайн опита започва с търсачката. 3,5 милиарда търсения на Google на ден и в този момент има някой във вашия район онлайн и търси точно вашата услуга и дейност.

Искате някога да влезете в бизнеса, но не знаете как да се конкурирате с големите имена там? Чрез създаването на невероятно красив уеб сайт със солидна стратегия можете да разбиете големите. Може да нямате шанс да сте първи, но уеб сайтът Ви може да разруши възприеманата стена между вас и тях.

Имали ли сте някога трудности при продажба, или да убедиш някого, че е направил най-добрата сделка? Чрез добре структуриран уебсайт можете да насърчите незабавното доверие на всеки. Можете да предоставите най-доброто доказателство, че всъщност сте най-великият от всички сделки.

Хората посещават уеб сайта Ви, когато искат да знаят нещо или да направят нещо. Те очакват незабавно удовлетворение, което означава, че посетителите трябва да могат да отговорят на три въпроса в рамките на три секунди от посещението на вашия уеб сайт:

  • Кой си ти?
  • Какво предлагате / предлагате?
  • Как да се свържа с вас?

Живеем в епохата, където потребителите искат незабавно търсената от тях информация, да е бърза и ефикасна. Това означава, че уебсайтът на фирмата Ви трябва да отговаря на всеки от горепосочените въпроси, без потребителят да има нужда да преглежда страницата надолу.

Най-добрият отговор на „Защо ми е необходим уеб сайт?“ Това е вашият маркетингов актив номер едно, защото живеем в дигитална ера.

 

Други публикации