+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Как може да печелите пари от Вашия уеб сайт?

Как може да печелите пари от Вашия уеб сайт?

moneyЗа много хора печеленето на пари онлайн би било сбъдната мечта. Ако успеят да намерят начин да печелят пари със свой уеб сайт, те могат да се откажат от основната си  работа, за да се съсредоточат върху онлайн бизнеса, така ще могат да  прекарват повече време със семейството си и накрая да си възвърнат контрола върху свободата си. BEKYAROV.NET е едно от най-добрите решения за вашия онлайн бизнес.

По-голямата част от онлайн стратегиите за приходи не са толкова сложни. Подобно на всяко бизнес начинание, вашият онлайн доход отнема време за да расте. Трябва да сте готови да посветите времето и енергията, необходими, за да изградите идеята си от нула. Ако искате да печелите пари онлайн, но не сте сигурни откъде да започнете, ето няколко от най-добрите и реалистични стратегии, които трябва да се вземат предвид:

 Google Adsense

Ако сте посетили някой уебсайт, сте видели реклами от Google. Тези реклами са навсякъде и с добра доходност. Те не само са лесни за настройка на всеки основен уебсайт, но могат да бъдат и доходоносни, след като уебсайтът ви започне да привлича постоянно количество трафик.

Едно от най-страхотните неща в Google AdSense е, че е лесно да се създаде. Ако имате блог или уебсайт, можете да се регистрирате за безплатен профил в Google AdSense. От там Google ще ви даде уникален код, който ще поставите в уебсайта си. Google проследява показванията на страниците, трафика и приходите ви. Не се изисква допълнителна поддръжка, за да се получи всичко това нещо.

Вижте още: Как да правим пари с Google Adsense

Партньорски маркетинг

Независимо дали имате уебсайт или все още мечтаете за идеи за собствен блог, можете също да погледнете в партньорския маркетинг. С партньорски маркетинг, вие сте партньор с  фирми близки до съдържанието на вашия сайт. Ако споменете даден продукт или услуга, вие се свързвате с тази продукт или услуга, като използвате уникален партньорски код, който сте получили, когато сте се регистрирали за тази конкретна партньорска програма. От там ще печелите пари всеки път, когато някой купува продукт или услуга чрез връзката ви.

Като цяло, вие ще искате да си партнирате с филиали, които са свързани с концепцията на вашия блог. В допълнение към регистрацията за отделни партньорски програми, можете също да се регистрирате за партньорска рекламна мрежа, която предлага различни филиали на едно място. По този начин можете да видите какво работи и какво не работи с течение на времето.

Можете да печелите пари с почти всяка филиална компания или продукт, ако познавате аудиторията си и изграждате достатъчно трафик, за да създавате продажби.

Консултации

Друг начин да печелите пари онлайн е чрез консултации. Ако сте експерт в каквато и да е област, бихте могли да намерите хора, готови да ви платят, за да ги съветвате за техните лични или бизнес цели. Може би си мислите, че не сте достатъчно важни, за да се консултирате с големи компании, но бихте могли да се изненадате от експертния опит, който хората ще плащат.

Ако искате да започнете да консултирате, но не сте сигурни какви стъпки да предприемете, можете също да създадете безплатен профил чрез Clarity.fm. Този сайт позволява на всеки, който иска да предложи консултации, да създаде безплатен профил. След като профилът ви бъде създаден, хората ще ви намерят и резервират сесия, за която ще получавате заплащане.

Онлайн курсове

Ако имате умения, които можете да научите  другите, възможно е да създадете онлайн курс, който можете да предлагате на пазара. Можете да намерите онлайн курсове, които преподават нещо от готвене до маркетинг или дори писане на свободна практика.

Повечето хора създават своя онлайн курс чрез платформа като Teachable.com. С Teachable можете да качите материалите за курса и да използвате платформата за управление на клиенти и приемане на плащания.

Писане на свободна практика – копирайтинг

Ако имате умения за писане и творчески талант, възможно е да се плаща и за създаване на онлайн съдържание.  Един блогър, създавайки съдържание за други уебсайтове може да печели сравнително добре.

Ключът към създаването на съдържание на свободна практика е да се свързвате с хора, които биха могли да ви наемат, доставяйки висококачествено 100% съдържание. Лесно може да  намерите стартиращи работни места за писане на съдържание за уебсайтове.

Спонсорирани публикации

Ако имате уебсайт или голяма социална медия, можете да печелите пари, като предлагате спонсорирани публикации и реклами във Вашия уеб сайт. Но как работи това? По принцип, компаниите са склонни да плащат на блогъри и социални медии за промотиране на своите продукти и услуги.

Имайте предвид обаче, че нямате нужда от уебсайт, който да спонсорира съдържанието, тъй като можете да получите и плащане, ако имате много последователи в социалните мрежи.

Уебинари

Нуждаете се от повече идеи за това как да печелите пари онлайн? Друга стратегия е използването на уеб семинари за пускане на пазара на вашия продукт, услуга или курс. Направих уеб семинари, за да популяризирам практиката си за финансово планиране и да заинтригувам интереса си към онлайн курса за финансови консултанти. С уебинар предлагате много безплатни съвети. В края на краищата обаче, можете да подадете своя платен продукт или услуга с цел да осигурите няколко сделки.

Без значение какво продавате, не е толкова трудно да създадете уеб семинар и да привлечете хората да се регистрират ,чрез  Facebook обяви.

YouTube

YouTube е друга платформа, която направи възможно хората да печелят пари онлайн.  В  YouTube има канали на всякаква тема, и повечето от хората печелят пари, като поместват  видеоклипове.

Ще спечелите ли толкова много? Вероятно не. Можете обаче да започнете да печелите пари чрез YouTube, като използвате собствената рекламна мрежа на платформата или като получавате спонсорирани публикации. Ако искате да правите видеоклипове, започването на канал в YouTube може да бъде забавен начин да печелите пари в брой.

Изграждане на онлайн общност

Не на последно място, можете също да печелите пари онлайн чрез изграждане на онлайн общност, въпреки че стратегиите, които можете да преследвате, ще варират много в зависимост от вашите цели. Можете да създадете общност с блог. Можете също така да създадете онлайн форум и да начислявате такси за членство. Можете дори да изградите Facebook група и да използвате влиянието си там, за да продавате и популяризирате продукти.

Има безброй начини да печелите пари онлайн. Ако имате време, страст за почти всичко и поне малко творческо умение, може да сте в състояние да изградите онлайн поток от доходи – или няколко – ако си дадете достатъчно време.

Други публикации