+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Начини за пускане на пазара на вашия онлайн бизнес

Начини за пускане на пазара на вашия онлайн бизнес

онлайн-бизнесBEKYAROV.NET вече повече от 10 години се занимава с изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация за търсачки .

Като предприемач той знае, че най-добрият начин за пускане на пазара на всеки бизнес онлайн е да бъде намерен чрез търсене и да бъде в най-горната част на страниците на Google. Това е безплатно и предлага почти неограничен трафик за онези, които могат да овладеят тази изключително заплетена област на онлайн търсенето.

Каква е разликата между външни и вътрешни връзки

Повечето от нас са онлайн-търсещи, които могат безпроблемно и с лекота да сърфират в световните канали и да получават  информация. Това се случва чрез ключови думи, което представяне става все по-трудна задача. Но как иначе би трябвало да продаваме бизнеса си онлайн, ако не можем да се появим конкурентно в Google? Как някои хора доминират в търсенията на Google, докато други изглежда се колебаят и се провалят?

Очевидно не е лесно. Това може да е и причината, поради която най-големите SEO специалисти в света могат да дадат хиляди долари на час за анализиране, настройване и оптимизиране на сайтовете за конкретни ключови думи. Това, което хората не осъзнават е, че съществуват фундаментални градивни елементи, които затрудняват постигането на значително сцепление в продължение на седмици или дори месеци.

Всеки, който се интересува от доминиращо търсене, трябва да знае, че са необходими години, за да се изгради типа на профила на връзката, пълномощията и съдържанието, за да се класира почти без усилие за конкретни ключови думи.

И все пак, за да успеете в бизнеса или в живота, трябва да свършите най-много работа за най-малко начално възвръщане, а не обратното. Трябва да издържите трудностите, ако искате да изпитате удоволствието. И когато става въпрос за маркетинг на вашия бизнес, вие със сигурност ще изпитате огромни количества трудности, ако не знаете какво правите.

Как да продавате бизнеса си онлайн?

Какво е необходимо за пускането на пазара?

Без да се изчакват години, за да се изкачат по-високите класации в Google, как може предприемачът да извлече пословичната дума?

Определено има някои начини за пускане на пазара на вашия бизнес, които ще предложи по-добра възвръщаемост на инвестицията. Някои от тях ще отнемат седмици, за да се придвижат, други ще отнемат месеци и години.

Без значение какъв метод избирате за маркетинг на бизнеса ви в мрежата, стига да сте сигурни, че въвеждате правилния набор от маркетингови навици, в крайна сметка ще получите плодовете на работа с течение на времето. Разбира се, няма да се случи за една нощ.

По-долу ще намерите някои от най-добрите методи – както в краткосрочен, така и в дългосрочен план – за управление на този важен трафик към сайта ви и страниците онлайн.

 1. Създайте блог и редовно публикувайте висококачествено съдържание.

  Очевидно е, че най-важният начин, по който можете да продавате онлайн бизнеса си, е да създадете блог, в който можете да публикувате и споделяте висококачествено съдържание, което редовно ще добавя висока стойност. Това определено е много дългосрочна стратегия и няма да ви се отплати за една нощ, но всеки предприемач трябва да разбере значението на възприемането на този онлайн маркетингов метод.Не само, че изграждането на забележителен блог във всяка индустрия или ниша спомага за привличането на трафик чрез повишаване на интереса на Google, но и води до създаване на авторитет. Ако искате да се знае за вашия бизнес, ще съберете вниманието както на потребителите, така и на медиите и собствениците на предприятия. Това, от своя страна, ще изгради повече авторитет, и в крайна сметка, огромни количества видимост и продажби.
 2. Свържете се с хора в групите на LinkedIn.

  Групите LinkedIn са чудесен начин за бързо свързване с други хора във вашата индустрия или ниша, за да спомогнат за разпространението на вашето съдържание. Можете да популяризирате съдържанието си чрез групите LinkedIn, стига да не се намирате като спам. Най-добре е да добавите стойност към разговор или дискусия, преди да се опитате да изпуснете връзките си.Групите LInkedIn също са чудесен начин да се свържете с хора, с които нямате взаимни връзки. Можете да изпратите съобщение до всеки друг член на групата, без да сте свързани, което може да се превърне в огромен актив в зависимост от конкретните обстоятелства. Често споделяйте актуализациите в групата и не забравяйте да останете в светлината на прожекторите, без да ги надвишавате.
 3. Използвайте Facebook обяви – стратегически насочени целеви страници.

  Рекламите във Facebook, макар и не безплатни, предлагат чудесна възможност за достигане на правилните демографски данни за бизнеса ви. Докато познавате добре клиентите си, можете да използвате показатели като интереси, географско местоположение, семейно положение, възраст и много други, за да намерите потенциалните потребители, които да изпращат към стратегически насочени целеви страници, известни също като страници за преса.Експериментирайте, за да видите коя страница получава най-добрите отговори за отпадането на потребителите. Може да отнеме значително време, за да намерите подходящата рецепта, когато става въпрос за реклама на платформа като Facebook, но щом веднъж кампанията Ви е печеливша, всичко, което трябва да направите, е да продължите с мащаба.
 4. Използвайте силата на влиятелните в Instagram.

  Днес, с всеобхватната сила на социалните мрежи, можете незабавно да достигнете до хора от цял ​​свят в момента. Но също така знаем, че алгоритмите и видимостта работят срещу нас, особено когато нямаме достъп до стотици хиляди или милиони последователи.За да достигнем до тези хора, се нуждаем от усилия, силни потребители и влиятелни лица, които да ни помогнат да разпространим нашите послания. Макар че това няма да бъде безплатно, то ще ви даде незабавен достъп до широка аудитория във вашата конкретна ниша, стига да изберете правилното място в Instagram, който да помогне за разпространението на вашето съобщение.
 5. Създайте подпис с марката на компанията

Един от най-простите начини, по които можете да пускате на пазара бизнеса си онлайн, е да използвате подпис с марката. Поставете връзките си и всички потенциални награди, които вашата компания може да е получила директно във вашия подпис на електронната поща. Това помага пасивно да популяризирате бизнеса си с хора, с които сте в контакт ежедневно.

Трябва да включите и социалните мрежови връзки в подписите си за електронна поща, както и съответните връзки към важни маркетингови елементи на компанията – дигитални брошури или новинарски елементи, които представят вашата компания. Пуснете малък клип или едно изречение за вашия бизнес и неговата мисия.

Други публикации