+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Популяризиране на уеб сайт на строителна фирма

Популяризиране на уеб сайт на строителна фирма

spasovi-trans-comИскате уеб сайтът Ви да е на първо място в Google? Над 10 години опит в SEO оптимизацията, множество проекти и доволни клиенти, BEKYAROV.NET ще Ви помогне да постигнете това!

Изграждане на SEO стратегия за развитие на вашия уеб сайт. Всичко за достигане на първо място и неговото поддържане.

Потребителите, които посещават сайта, знаят точно от какви строителни продукти или услуги се нуждаят. Колкото по-висока е позицията на сайта в ТОП 10, толкова повече хора стават ваши клиенти и толкова по-високи са приходите от работата на вашата фирма.

Повишаваме информираността за марката. Ние не ограничаваме промоцията само до търсачките, но използваме допълнителни сайтове с линия за търсене (онлайн карти, класификации, видео услуги).

Ето как увеличаваме обхвата и лоялността на аудиторията:

Повишаваме качеството на продажбите на сайта. Ако сайтът не преобразува посетителите в клиенти, тогава всички усилия за популяризиране на ресурса се обезценяват. Използваме уеб анализи, за да разработим бизнес и поведенчески фактори и да подобрим продажните качества на сайта.

Характеристики на промоцията на уебсайтове на строителни теми

Интензивна конкуренция. Строителната индустрия е една от най-конкурентните. Но това не означава, че е невъзможно да се изведе сайтът в ТОП. С компетентна SEO оптимизация и добре обмислена стратегия за популяризиране от BEKYAROV.NET ще получите не само постоянен поток от поръчки и заявки, но и възможност да изведете бизнеса си на ново ниво на развитие.

Сезонност на търсенето. Много продукти и услуги в строителната индустрия имат ясно изразена сезонност. Например, основно това става през втората половина на пролетта и лятото, а търсенето на услугата започва да расте през зимата. За да определим сезонните колебания, провеждаме индустриални изследвания, анализираме подробно пазара на потребителското търсене. В крайна сметка, за да извлечете максимума от високия сезон, трябва предварително да зададете правилните приоритети за работа и да започнете да популяризирате правилните категории стоки.

Време и резултати. Популяризирането на строителна фирма чрез оптимизация на търсачките винаги е работа в дългосрочен план. В този случай стратегията за популяризиране предвижда постоянно развитие на ресурса, подобряване на техническите му характеристики и продажни качества. В дългосрочен план това ще помогне за постигане на систематичен растеж на целевия трафик поради постоянно високите позиции в ТОП.

Местоположение. Сложността на привеждане на строителната фирма в ТОП на търсачките до голяма степен зависи от града и района, в който се намира. София и други градове с голямо население имат по-наситени пазари. В категорията „строителни материали“ ТОП 10 по високочестотни заявки е почти изцяло заета от големите играчи на пазара, с които е доста трудно да се конкурират. Можете обаче да изведете сайта в ТОП. Ако ресурсът все още е по-нисък от резултатите от търсенето, Бекяров.нет ще Ви помогне да постигнете това да го популяризирате според заявки със средна и ниска честота.

За кои уеб сайтове е подходяща промоцията?

Подходът за популяризиране на строителна фирма в търсачките ще се различава в зависимост от вида дейността.

Днес SEO е незаменим за:

 • Онлайн магазини с широка гама продукти „Направи си сам“;
 • Обекти за строителни услуги: ремонт, декорация, монтаж на прозорци и врати, полагане на комунални услуги и много др .;
 • Ресурси, представляващи строителни материали / инструменти и сайтове за тяхната продажба;
 • Пазари и строителни портали.
 • Основна работа при оптимизирането

Формулата за успешно популяризиране на строителни фирми е проста: само надежди SEO методи, напреднали технологични разработки и натрупан опит в това.

Вътрешна оптимизация на уебсайтове. Провежда се задълбочен одит, който ни позволява да идентифицираме ограничения, които влияят върху правилността на индексирането на даден ресурс чрез роботи за търсене, елиминираме технически грешки, които пречат на сайта да достигне до ТОП, изработваме използваемост и съдържание.

Избор на семантичното ядро. Събира се широко семантично ядро, включващо не само търговски, но и искания за информация. Тъй като строителният бизнес е свързан с офлайн точки в определени градове, ние добавяме заявки на местоположението. Колкото по-широко е семантичното ядро и колкото повече страници са оптимизирани и изпълнени с подходящо съдържание, толкова по-голяма тежест ще получи ресурсът в очите на търсачките и толкова по-точно сайтът ще отговори на заявките на потребителите.

Създаване на полезно съдържание. Предимството на строителните онлайн магазини е разнообразието от теми, за които можете да създавате съдържание. Създавам интересни текстове, придържащи се към предлагането на строителната фирма. 100% оптимизирано съдържание. Ето защо съдържанието, което се пише в сайтовете, привлича аудиторията и отговаря на всички изисквания на търсачките, като го оптимизира.

Външна оптимизация на уебсайтове. Бекяров.нет внимателно анализира масата на външната връзка на ресурса за нискокачествени връзки, които могат да навредят и да се премахнат. Формира се естествен профил на връзката на ресурса, като се поставят връзки към реклама на нови продукти и новини.

Как да увеличим възвръщаемостта към строителния сайт?

Като допълнение към SEO можем да предложим допълнителни рекламни канали, които работят за увеличаване на аудиторията на даден строителен сайт, увеличаване на популярността на марката, привличане на клиенти и в резултат на това увеличаване на продажбите и услугите.

Комплекс от платени канали. Комплектът канали за плащане за възвръщаемост е комбинация от нашия авангарден дизайн и изключителен опит. Включва насочена, дисплейна, контекстуална реклама, видеореклами, RTB и други платени канали.

Какво правим:

 • Формираме индивидуален план за привличане на аудитория;
 • Извършваме задълбочен анализ и статистиката за всички канали, за да определим най-ефективните методи за промоция;
 • Непрекъснато подобряваме рекламните кампании, използвайки технологията, която комбинира нашите разработки в областта на подобряването на ефективността на онлайн рекламата и управлението на вътрешните процеси на фирмата.

Уеб анализ и използваемост. Уеб анализи – събиране на информация за поведението на потребителите и анализ на начините за привличането им. Такова цялостно проучване позволява навременни корекции и подобрения за постигане на най-ефективната реклама.

Настройка на броячи, статистики и проследяване на обаждания;

Изследване на целия трафик на сайта и каналите за привличане;

Изучаване на кръстосани последователности на всички етапи;

Правят се необходимите подобрения в сайта за неговата използваемост.

Маркетингът в социалните мрежи (SMM) е за привличане на допълнителен трафик от социалните мрежи. Ще получите по-лоялни клиенти и ще увеличите предлаганата услуга.

Какво правим:

 • Разработваме стратегия за популяризиране в социалните мрежи въз основа на анализа на вашата целева аудитория;
 • Формираме висококачествено съдържание за всяка социална мрежа;
 • Взаимодействие с публиката чрез коментари и лични съобщения;
 • Осигуряваме максимално насочен трафик към сайта от социалните мрежи.

Управление на репутацията в търсачките – управление на репутацията на търсачките. Свързвайки можете да увеличите информираността на вашия сайт и да увеличите броя на положителните споменавания за фирмата.

Какво правим:

 • Изучаваме отзивите за Вашето предлагане;
 • Работим с отрицателни референции;
 • Формираме положителна репутация;
Други публикации