+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

Хобита, които печелят пари

Хобита, които печелят пари

make-moneyЗа да започнете, изберете тема, която наистина ви интересува и която разбирате. Невъзможно е да печелите пари с блог без постоянен кръг от читатели, така че блога от първия път определено няма да донесе пари. Но това не е причина да се отказвате. Трябва да се съсредоточите върху качеството. В мрежата има хиляди блогове, така че първостепенната задача е да се откроите сред това разнообразие. Изберете интересни теми, подобрете своя авторски стил. И разбира се, четете сами популярните блогове и се опитайте да разберете как работят.

Как да печелим пари

Участвайте в партньорски програми. Вие поставяте партньорски връзки в своя блог и ако вашите читатели закупуват продукта, като кликнат върху такава връзка, ще получите комисионна.

Направете абонаментна услуга за вашите читатели. Създайте допълнително платено съдържание, което ще бъде получено от читатели, които са платили за абонамента.

Публикувайте контекстуални реклами във вашия блог. За целта задайте банерите с помощта на Google AdSense или Yandex.Direct. Приходите ще зависят от броя кликвания върху рекламни банери.

Потърсете в мрежата задания за коректори. Регистрирайте се в сайтовете за фрийлансъри.

Предложете помощ на собствениците на малки уебсайтове, а в замяна поискайте да рекламирате вашите услуги.

Прочетете онлайн съдържание. След това се свържете с издателя, покажете уменията си с конкретни примери и предлагайте услугите си.

Готвите перфектно и всички, които познавате, са възхитени от вашите пайове и торти?

Може би е време да зарадвате по-широк кръг от хора с вашите умения. На първо място, вземете решение за вашата визия и тема. Например, ще направите сладкиши без глутен или шикозни торти за празниците.

Следващата важна стъпка е – технологията. Със сигурност трябва да готвите в реално време, така че е важно не само да знаете рецептите, но и да държите под ръка уреди като миксери, пасатори и други. За да се разбере за продуктите,които предлагате, създайте група в социалните мрежи, оставете визитки на организатори на празници и най-важното – използвайте всички функции за реклама: Приятели и познати да ви препоръчат .

Споделете снимки на сладкишите си в социалните мрежи, за да покажете своите умения.

Стартирайте блог и пишете за сладкиши, споделяйте рецепти. Тук ще намерите полезни съвети от параграфа как да печелите пари в блога.

Обикаляйте местни кафенета и предлагайте сътрудничество. Не забравяйте да подготвите нещо за проба и да го вземете със себе си.

Видео игри

Играейки виртуални игри, можете да спечелите истински пари. Вярно е, че това хоби ще изисква първоначална инвестиция. Изберете конзола или настройте вашия компютър: Имате нужда от мощен процесор, видеокарта и достатъчно системна памет. Вероятно вече сте избрали играта, така че следващият етап е развитието на реакцията, стратегическите умения и вниманието.

Участвайте в бета тестване от компании за разработка на игри.

Създайте канал в YouTube за други плейъри. Можете да печелите пари от реклама. Но в този случай е важно не само да можете да играете добре, но и да сте добър разказвач: Гледането на играта с оригинални коментари е много по-интересно.

Участвайте в шампионатите по електронни спортове. Не е лесно да пробиеш в сериозни първенства, но печалбите в случай на победа са впечатляващи.

Комикси

Гледайте видео уроци, подобрете уменията си, научете нови техники. Вероятно са необходими инвестиции в това хоби: Ще ви е необходима подходяща програма за рисуване и графичен таблет. Следвайте съветите на художници, които отдавна рисуват комикси.

Най-лесният начин е да качвате комикси в мрежата, например, в своя блог и да получавате пари от контекстна реклама.

Направете формуляр за дарение. Ако има хора, които ще харесат вашата работа, би било чудесно да им дадете възможност да ви благодарят финансово.

Можете да отпечатвате изображения на най-популярните си герои върху чаши и тениски и да ги продавате.

Социални мрежи

Изберете 2-3 области, за които можете да говорите и които са неразделна част от живота ви. Например правилното хранене, йога и позитивна психология. Помислете какво ново можете да кажете по тези теми и как ще се различавате от другите. Внимателно изучавайте профилите си в социалните мрежи. Отървете се от всичко излишно, навсякъде използвайте една и съща дизайнерска схема и една и съща снимка на профила. Използвайте същото име или псевдоним, за да улесните намирането ви в различни сайтове.

Вторият вариант е да се създаде общност или общество. Споделяйте интересни статии, цитати и видеоклипове, повдигайте въпроси, които вълнуват вашата аудитория. Абонирайте се за популярни акаунти и публикации на подобни теми. Харесвайте и коментирайте публикации. И прекарвайте поне 20 минути на ден, общувайки с абонати.

Съгласете се за програма за спонсорство. Можете да говорите за продукти и услуги в публикациите си, да препоръчате конкретни марки.

Стартирайте партньорски програми и получете процент от продажбите.

Публикувайте промоционални публикации.

Каквито и да са вашите хобита, ако проявите малко въображение и помислите за възможностите, тогава със сигурност ще можете да печелите пари от любимия си бизнес.

Други публикации