+359 883 39 5569
office@bekyarov.net

BEKYAROV.NET  Ви предлага помощ при създаването на сайтове

BEKYAROV.NET  Ви предлага помощ при създаването на сайтове

онлайн-бизнесКакто знаете, в съвременния свят, Вашият собствен уебсайт е лицето на фирмата. И ако Вашият сайт е създаден, като се вземат предвид всички моменти на съвременната уеб разработка, то със сигурност ще Ви донесе нови клиенти. Не е тайна, че красивият и удобен сайт увеличава доверието във вашите стоки и услуги, увеличава броя на новите клиенти и печелившите поръчки. Основното е да го направите правилно: създайте уеб сайт, който отличава вашата компания от хиляди други.

Имам богат опит в създаването на красиви и удобни сайтове за клиенти, работещи в различни сфери. Разработката на уебсайтове от BEKYAROV.NET  предполага, че получавате точно сайта, от който се нуждаете. Днес създаването на сайтове се предлага от много компании, но аз мога да създам сайта, който най-добре ще реши Вашите задачи.

Днес разработването на сайтове е от голям  интерес  за мнозина.

Всички сайтове могат условно да бъдат разделени на няколко групи:

Сайтове за визитки. Създаването на сайтове за визитни картички ви позволява да създадете минимално, първоначално представяне в Интернет. Благодарение на създаването на такъв сайт, можете да поставите информация за контакт за вашата фирма, нейните дейности, услуги и функции.

Корпоративни сайтове. Разработването на корпоративни сайтове предоставя по-големи възможности за привличане на нови клиенти. В резултат на това получавате възможност за бърза обратна връзка, поставяне на каталог на стоки и услуги, както и възможност да правите поръчки директно от сайта. Възможностите на корпоративните сайтове не се ограничават до това. Свържете се с BEKYAROV.NET   ще подбера оптималния набор от необходими модули.

Промоционални сайтове. Целта на промоционалният сайт е да помогне да се представят стоките или услугите в най-благоприятната светлина. Функционалността на този сайт не е твърде широка, а основният акцент е върху красивата графика и анимация. Такъв ресурс ще служи като най-добрата рекламна платформа, просто трябва да изберете подходящата снимка или видео на продукта, характеризирайки го от най-добрата страна.

Интернет магазини. Ако вашият бизнес е пряко свързан с продажбите – поръчайте разработването на онлайн магазин. На този сайт клиентът може да получи цялата необходима информация за продукта, от който се интересува, да се консултира с продавача онлайн, да плати за покупката чрез популярни платежни системи, да проследи историята на своите покупки и дори да разговаря с други клиенти.

Портали. Това е най-трудната и скъпа работа, изискваща висока квалификация от изпълнителя и яснота при представянето на техните изисквания от клиента. В крайна сметка Интернет порталът трябва да привлича вниманието на много потребители, да ги интересува, да ги кара да общуват във форуми и чат стаи, да четат статии, публикувани на сайта. И това е невъзможно да се направи без висококачествено оформление на елементи на уебсайта, които го правят удобен и интуитивен за всеки потребител. Само истински професионалист може да създаде такъв сайт. В него са включени умения като: дизайнерско оформление, програмиране, уникално съдържание и технология на създаване. Но резултатът си заслужава!

Разработката на уеб сайтове и тяхното популяризиране е наша работа, която вършим, като постоянно се подобряваме в методите, осигурявайки ви най-висок резултат.

Казвам се Васил Бекяров и вече повече от 15 години се занимавам с изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация за търсачки. През изминалите години  в уеб пространството съм реализирал множество онлайн проекти за клиенти от България, Англия, Испания, Германия и Франция. Имам изключително голям опит в изработката на уеб сайтове, онлайн магазини, онлайн реклама, маркетинг и почти всичко, свързано с интернет бизнеса. В секция „Услуги“ може да разгледате предлаганите от мен уеб услуги, които са на много добри цени, за да може все повече хора да се възползват от удобството на собствен уеб сайт, който да разшири техния бизнес и съответно увеличи приходите от него. От секция „Контакти“ може да изпратите всички ваши запитвания и предложения, а в „Портфолио“ може да разгледате, това което вече съм направил.

Защо трябва да се свържете с BEKYAROV.NET:

Предлагам пълен набор от услуги – създаване и популяризиране на сайтове, контекстуална реклама в търсачките;

Предоставям  гаранция на сайта, който съм създал;

Създавам уебсайтове, оптимизирани за промоция;

Давам финансови гаранции. Във всеки договор за разработване и популяризиране на сайта се задължавам да върна парите в случай на неизпълнение на задълженията си;

Когато популяризирам, използвам само надеждни методи. Това означава, че Вашият сайт няма да попадне в „забраната“ на търсачките;

Всеки етап от създаването и популяризирането на сайтове е документиран. Получавате редовни отчети и знаете за всичко;

Гарантирам минимални разходи за ефективна, ефективна реклама и приток на целева аудитория.

BEKYAROV.NET предлага качествена изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация,  ефективен набор от услуги за създаване и популяризиране на сайтове с различни нива на сложност.

Ако възнамерявате да развивате бизнеса си, да увеличавате броя на клиентите, да развивате нови пазари, тогава имате нужда от качествен уебсайт.

Ако вече имате сайт, но той не привлича максималния брой посетители, тогава ще се нуждаете от правилната оптимизация и промоция.

Защо BEKYAROV.NET е едно от най-добрите решения за вашия бизнес:

  • Гарантирано най-добри цени в съотношение цена – качество
  • Всевъзможни функции и разширения за всички уеб сайтове
  • Приятелско отношение и възможност за постоянен контакт
  • Уеб сайт изработка и оптимизация за възможно най-кратки срокове
  • Поддръжка и развитие на вече създаден уеб сайт в дългосрочен план

 

Други публикации